Нагорода знайшла "героя": Водія, який не вимкнув російський серіал на вимогу дівчат-волонтерок, звільнять

Водій поїхав в об'їзд автостанції, але кари уникнути все одно не вдалося.

Активісти очікували водія на вокзалі. Фото: Фейсбук.

Водій автобуса, який слідував з Луцька до Києва, відмовився вимкнути російський серіал на прохання двох пасажирок рейсу - волонтерів Ярини Чорногуз і Насті Конфедерат. Пасажирок залишили на трасі, оскільки вони принципово не хотіли залишатися в автобусі, де продовжували дивитися серіал. Компанія перевізника заявила, що водія звільнять найближчим часом, а пасажиркам компенсують вартість квитків, передають Патріоти України.

"Це перший подібний випадок з нашим водієм. Нам дуже шкода і, звичайно, ми вибачаємося за таку його поведінку. Цей водій закінчить свою кар'єру в нашій компанії, як тільки повернеться з рейсу", - зазначив представник перевізника.

Після повідомлення Ярини Чорногуз про інцидент, на автостанції в Києві зібралися активісти, які очікували приїзду водія автобуса. Але водій поїхав в об'їзд автостанції.
Джерело: Громадське.ua

NASA опридюднило унікальне відео лавового озера на супутнику Юпітера

четвер, 25 квітень 2024, 4:15

"Вчені під час місії NASA Juno до Юпітера перетворили дані, зібрані під час двох недавніх прольотів повз Іо, на анімацію, яка підкреслює дві найдраматичніші особливості супутника Юпітера: гору та майже гладке, як скло, озеро охолоджуючої лави", – йдеть...