Нагороджений посмертно: Із загиблим Героєм України Тарасом Матвіївим попрощалися в 24-й ОМБр (фото)

З молодшим лейтенантом 24-ї ОМБр Тарасом Матвіївим, який загинув на Донбасі, захищаючи державний суверенітет і територіальну цілісність України, попрощалися в рідній бригаді. Про це повідомили на офіційній сторінці бригади у Фейсбуці, передають Патріоти України.

У повідомленні зазначається: "У 24-ій ОМБр імені короля Данила відбулася церемонія прощання з загиблим напередодні Героєм України - молодшим лейтенантом Матвіївим Тарасом Тарасовичем.

Також всі можуть попрощатися із Тарасом завтра, 14 липня:

- у Києві, на Майдані Незалежності о 08:00;

- у Львові, в гарнізонному храмі святих апостолів Петра і Павла, о 19-30

У середу, 15 липня, о 12:00, відбудеться прощання і похорон Тараса Матвіїва в рідному Жидачеві, Львівської області, у церкві Воскресіння Господнього (вул. Маркіяна Шашкевича, 60)

13 липня 2020 року, молодшому лейтенанту Матвіїву Тарасу Тарасовичу, Указом президента України №271 присвоєно звання Герой України з врученням ордена "Золота Зірка" (посмертно)".

ТЦК загрожує повний колапс: Раді доведеться правити закон про мобілізацію

субота, 27 квітень 2024, 1:45

Як пише видання Texty, територіальні центри комплектування (ТЦК) не встигнуть актуалізувати дані усіх військовозобов’язаних за 60 днів, як того вимагає новий закон про мобілізацію, і це створить додатковий хаос, передають Патріоти України. "Управлінсь...

Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...