"Голь на выдумку хитра": На Уралі дітям на святі "Міні-снігуронька" вручали на добру пам'ять порожні коробки

Організатори наполягали. що не винуваті, і взагалі, - головне не подарунки, а гарний настрій дітлахів

На свято зібрали школярів з усіх навчальних закладів Демського району. Втім, деяким дітям, попри обіцянку "приз – кожному", не вистачило подарунків. Однак деякі з школярів, які таки отримали приз, виявили, що коробки були пустими, повідомляють Патріоти України з посиланням на росЗМІ.

"Їм пообіцяли подарунки кожному. У підсумку на всіх подарунків не вистачило. А батьки дітей, кому дісталися подарунки, розповіли, що діти прийшли додому, розкрили коробки – а вони порожні", – розповіла мати одного зі школярів.

Організатори наголосили, що в жодному разі не стали б дарувати пусту коробку. Переконують, що дітям дарували набори для плетіння браслетів, тому пуста коробка може бути браком виробника.

"І найголовніше, мета таких заходів – не роздача подарунків, а веселе захоплююче проведення часу з дітьми", – заявив один з організаторів.


Суд виправдав чоловіка за водіння в нетверезому стані: Що сталося

вівторок, 23 квітень 2024, 20:50

Суд у Бельгії виправдав чоловіка, якого звинувачували у водінні в нетверезому стані – у його крові виявили алкоголь, однак бельгієць його не вживав. Річ у тім, що організм чоловіка сам виробляє спиртовмісні сполуки. Про це розповідає The Guardian, пере...

В Україні батька сімох дітей визнали ухилянтом

вівторок, 23 квітень 2024, 20:30

В Україні чоловіка, який є батьком сімох неповнолітніх дітей, суд визнав винним в ухиленні від мобілізації. Йому присудили три роки арешту, який замінили на два роки іспитового терміну. Про таке рішення суду Полтавської області йдеться у матеріалах спр...