Найбезглуздішу річ складно уявити: Воротар збірної Гаїті підірвав соцмережі "спритним" автоголом (відео)

Голкіпер збірної Гаїті Жосуе Дюверге припустився жахливої помилки під час матчу кваліфікації ЧС-2022 з Канадою, повідомляють Патріоти України.

Отримавши пас від свого захисника, антигерой епізоду кумедно пропустив м’яч поміж ніг, але ще мав час виправити ситуацію. Однак друга спроба також не принесла успіху. Дюверге незграбно зачепив м’яч лівою ногою, після чого промахнувся і не зміг винести ігровий знаряд, який опинився у сітці.

На таке фіаско воротар відреагував повним нерозумінням того, що відбулося. Безперечно, тут складно не схопитися за голову.

Відео стало вірусним у соцмережах. Користувачі пишуть, що це один з найбільш безглуздих голів, які вони коли-небудь бачили.

  • У підсумку, збірна Гаїті була розгромлена Канадою з рахунком 0:3. Канадці вийшли до наступного етапу кваліфікації за сумою двох поєдинків (4:0)

Ситуація змінилась: В Україні обвалилися ціни на овоч, який купують усі

п’ятниця, 19 квітень 2024, 16:59

В Україні подешевшала картопля. Знову українські виробники картоплі змушені знижувати ціни на свою продукцію, передають Патріоти України з посиланням на East Fruit. За словами ключових гравців ринку, на цьому тижні пропозиція картоплі лишалася високою...

Загроза для врожаю? Синоптикиня розповіла, де в Україні очікувати заморозків у вихідні

п’ятниця, 19 квітень 2024, 16:52

На вихідних, 20 та 21 квітня, у більшості регіонів України очікуються нічні заморозки. Проте вдень температура повітря може піднятися до +18 °C. Про це повідомляє синоптикиня Наталка Діденко, передають Патріоти України. Зазначається, що у більшості об...