Найбідніші люди в Україні: Дочка депутата з "Опоблоку" отримала з бюджету 200 тисяч допомоги

Дохід батька дівчини торік сягнув близько 600 тисяч гривень.

Депутати Запорізької міської ради виділили 229 тисяч гривень допомоги дочці свого колеги нібито на його лікування. Про це повідомив у своєму розслідуванні рух "Чесно", передають Патріоти України.

Йдеться про Дар'ю Колісник, чий тато Олександр Гончар є депутатом цієї ж міськради від "Опозиційного блоку".

Як з’ясував рух "Чесно", дохід Гончара торік сягнув близько 600 тисяч гривень. Сам депутат стверджує, що витратив гроші на операцію.

"Гроші пішли на операцію тазостегнового суглоба та коліна. Я отримав травму, тож знадобилася операція. Був у лікарні. Донька вирішила мені допомогти. Нічого мені не повідомивши, вона пішла на прийом до когось із депутатів і звернулася з проханням про допомогу. Це було її особисте рішення. Колеги допомогли, дякую їм!", - заявив Гончар.

Як з’ясував рух "Чесно", на матеріальну допомогу жителям Запоріжжя кожен депутат Запорізької міської ради наразі має право витратити до 30% свого депутатського фонду, який цьогоріч становив 1 мільйон гривень, тобто до 300 тисяч гривень. Як нещодавно стало відомо, на сесії міської ради, що відбулася 18 грудня 2019 року, депутати погодили збільшення цієї суми до 40%, або 400 тисяч гривень.

У Румунії ведмідь ледве не загриз іноземну туристку, яка хотіла зробити з "милим створінням" селфі (відео)

середа, 24 квітень 2024, 9:40

У Румунії британська туристка, імʼя якої не називають, ледь не залишилася без руки через любов до фотографування диких тварин, а саме – ведмедя. Інцидент закінчився пораненням, яке не загрожує життю 72-річної жінки. . Під час шпиталізації вона розпов...

Пенсії в Україні перерахують заднім числом, деякі отримають прибавку відразу за кілька місяців: Кого стосується

середа, 24 квітень 2024, 9:23

В Україні у червні проведуть перерахунок пенсій для тих, хто продовжив працювати на заслуженому відпочинку. Підвищення мали провести з квітня, але статистика щодо стажу приходить із запізненням, тож у червні заплатять підвищення одразу за кілька місяці...