Найбільша букмекерська компанія України припиняє діяльність

Найбільша букмекерська компанія України Parimatch призупиняє діяльність після накладення санкцій. Про це йдеться в офіційному повідомленні компанії.

"ТОВ "Паріматч", дотримуючись Конституції, законів України та указу Президента України №145/2023 "Про рішення Ради національної безпеки та оборони України від 10 березня 2023 року "Про застосування та внесення змін до персональних спеціальних економічних та інших обмежувальних заходів (санкцій)" повідомляє наступне: Операційна діяльність компанії припинена; Платформа для клієнтів недоступна, сайт pm.ua заблоковано", - йдеться в повідомленні.

Наступними кроками компанії буде: повернення грошей клієнтів з балансів; призупинення всіх партнерских контрактів; завершення трудових відносин з колективом компанії.

Напередодні Президент Володимир Зеленський ввів у дію рішення Ради національної безпеки та оборони щодо запровадження санкцій проти 120 фізичних та 287 юридичних осіб.

Серед компаній, які потрапили під санкції є низка російських букмекерських компаній – "Спортлото", "СпортБет", "Бет.ру", "КредитСервіс", "Фортуна", "Перша міжнародна букмекерська компанія" та інші.

Під обмеження також потрапила зареєстрована в Україні компанія Parimatch. На рахунках Parimatch залишається близько 250 млн грн коштів клієнтів. Також під санкції потрапили фінансові компанії "Лео" та "Лео Партнерс", популярні серед багатьох учасників ринку гемблінгу та бетингу.

Це може здивувати! Які професії значно підвищують ризик деменції - дослідження

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:30

Вчені дійшли висновку, що рутинна робота може сприяти погіршенню когнітивних здібностей і навіть стати передумовою розвитку деменції через невисокий рівень мозкової стимуляції під час професійної діяльності. Про результати дослідження пише CNN, переда...

Німеччина припиняє фінансову допомогу для українських біженців: Стало відомо, кому саме, чому і як

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:28

Уряд Німеччини, зіткнувшись із великою кількістю українських біженців, які відмовляються від пропозицій щодо працевлаштування, розглядає можливість припинення фінансової підтримки для цієї групи осіб. Згідно з останніми даними, 77% українських біженців...