Найбільша хвиля еміграції за 20 років: Скільки росіян і в які країни виїхало з початку повномасштабного вторгнення в Україну

Після початку повномасштабного вторгнення в Україну сотні тисяч громадян країни-терориста РФ вирішили поїхати з країни. Протягом кількох років із Росії емігрувало понад 650 тисяч осіб, передають Патріоти України.

Найчастіше громадяни РФ емігрували до Вірменії та Казахстану. Про це повідомляє видання The Bell.

З початку війни проти України 110 тис. росіян вирішили перебратися на постійне місце проживання до Вірменії, ще по 80 тис. опинилися у Казахстані та Ізраїлі. Також близько 74 тис. росіян поїхали в Грузію та 48 тис. переїхали в США.

Серед європейських країн найпопулярнішими серед громадян країни-терориста Росії стали Німеччина, Сербія, Латвія, Іспанія та Нідерланди. У Туреччині, яка була популярним напрямом для імміграції, останнім часом навпаки фіксується відтік росіян.

Вас може зацікавити:Допоможе не лише схуднути: чому та кому варто їсти куряче мʼясо

Вас може зацікавити:Стадіон у Парижі збожеволів після стрибка Магучіх. З'явилося відео, що відбувалося на трибунах

У РФ заявили, що ця хвиля еміграції стала наймасовішою за останні 20 років. До цього найбільшою хвилею вважався період з 1992 до 2004 року, коли за 12 років, за оцінками демографів, Росію залишили 1,6 млн осіб.

Варто зазначити, що влада РФ не ділиться точними даними про кількість тих, хто виїхав. При цьому кремлівська пропаганда бреше, що багато емігрантів нібито вже встигли повернутись до Росії.

Українських водіїв можуть штрафувати на 34 тис.: Ось за що каратимуть

середа, 18 вересень 2024, 17:56

В Україні планують ввести нові штрафи для водіїв, які використовують транспортні засоби, що створюють надмірний шум. Відповідно до законопроєкту №9564, за порушення шумових норм водіям загрожують значні штрафи, які можуть досягати 34 000 гривень, перед...

Українцям обіцяють індексацію пенсій у 2025 році: Ось на скільки підвищать виплати

середа, 18 вересень 2024, 17:42

У проекті Держбюджету на 2025 рік не планується підвищення мінімальної зарплати (вона залишиться на рівні 8 тисяч гривень), а також середнього прожиткового мінімуму (різні для різних категорій) та мінімальної пенсії (2 361 грн), проте індексація пенсій...