"Найбільший грабунок": Команда Ломаченка заявила, що оскаржуватиме його поразку в бою з Гейні

Команда Василя Ломаченка збирається подати апеляцію на результат його бою з абсолютним чемпіоном світу в легкій вазі Девіном Гейні, який завершився поразкою українця. Про це заявив менеджер українського боксера Егіс Клімас на пресконференції після поєдинку, передають Патріоти України.

"Це найбільший грабунок серед білого дня. Для іншої команди Різдво настало влітку. Ми це просто так не залишимо. Я гарантую, що ми подаватимемо протест, бо хтось повинен зупинити цю несправедливість.

Має бути справедливість. Ці судді, які ставили такі божевільні оцінки, не розуміють, як обидва боксери сумлінно працювали для цього бою. Це неприпустимо. Ми будемо йти до кінця та подавати апеляцію. Можливо, ми не виграємо і все залишиться як є, але хочемо показати, що таке справедливість", – сказав Клімас.

Ломаченко в напруженому бою програв Гейні одноголосним суддівським рішенням. Усі троє суддів віддали перемогу американцю: 116–112, 115–113, 115–113.

Раніше було оприлюднено статистику ударів і суддівські записки бою Гейні – Ломаченко. Упродовж поєдинку українець перевершив опонента за кількістю та точністю ударів, але судді все одно віддали перемогу американцю.

Для Ломаченка це був перший бій від жовтня минулого року. Тоді Василь здобув перемогу над американцем Джемейном Ортісом. Тепер на рахунку 35-річного українця 17 перемог (11 – нокаутом) і 3 поразки на професійному ринзі.

Гейні до бою з Ломаченком востаннє боксував також у жовтні 2022-го, коли повторно переміг австралійця Джорджа Камбососа та захистив титули WBC, WBA Super, IBF та WBO у легкій вазі. Тепер у послужному списку 24-річного американця 30 перемог (15 – нокаутом) у 30 поєдинках на профірингу.

Моторошна знахідка: Місцева жителька на Рівненщині виявила труп мотоцикліста (фото)

середа, 1 травень 2024, 13:59

У Сарненському районі сталася смертельна ДТП. Місцева жителька виявила у рівчаку поблизу проїзної частини тіло чоловіка й мотоцикл біля нього. Про це повідомили у пресслужбі поліції Рівненщини, передають Патріоти України. За інформацією правоохоронців,...

"Ви вже давно померли": Жінка прийшла на обстеження до лікарні, але щось пішло не так

середа, 1 травень 2024, 12:55

У Великій Британії жінка прийшла на обстеження до лікарні, де їй сказали, що вона вже померла. Про це пише BBC, передають Патріоти України. Співробітники лікарні Брідлінгтона сказали Сьюзан Джонсон, що згідно з їхніми записами вона була мертва вже чоти...