Найдорожча вакцина - таки найкраща: У Moderna заявили про ефективність їхнього препарату проти коронавірусу "Дельта"

Вакцина проти COVID-19 компанії Moderna виробляла нейтралізуючі антитіла проти нових варіантів коронавірусу, включаючи варіант Delta. Такі дані зафіксовані в ході лабораторних досліджень. Про це Moderna повідомила 29 червня, зазначають Патріоти України.

Дослідження проводили на сироватці крові від восьми учасників, отриманої через тиждень після того, як вони отримали другу дозу вакцини на ранньому етапі дослідження.

Вакцинація дала антитіла проти всіх варіантів, включаючи додаткові бета-версії варіанту, вперше виявленого в Південній Африці, та три варіанти, вперше виявлені в Індії.

Однак аналіз показав помірне зменшення нейтралізуючих антитіл проти деяких нових варіантів, включаючи Delta, Kappa та Gamma.

"Ці нові дані підбадьорюють і підкріплюють нашу віру в те, що вакцина Moderna проти COVID-19 повинна залишатися захистом проти нових виявлених варіантів", - заявив керівник Moderna Стефан Бансель.

Нагадаємо, Індія 29 червня дозволила екстрене використання вакцини проти COVID-19 від компанії Moderna. Країна намагається активізувати процес вакцинації після рекордного спалаху інфекції та зростання рівня смертності.

Катерина Кухар відреагувала на критику військового Олександра Терена і зізналася, чи танцює під Чайковського

субота, 20 квітень 2024, 15:52

Прима-балерина і керівниця хореографічного коледжу Катерина Кухар прокоментувала висловлювання військового Олександра Терена про те, що вона і танцюрист Олександр Стоянов «заробляють на балетних постановках російських композиторів», передають Патріоти ...

"В його діях немає жодних порушень": Суддя, який вдвічі перевищив швидкість та наїхав на поліцейського, уникнув покарання

субота, 20 квітень 2024, 15:40

Друга Дисциплінарна палата Вищої ради правосуддя (ВРП) 17 квітня 2024 року розглянула дисциплінарну справу щодо судді Тульчинського районного суду Вінницької області Сергія Ковганича, затриманого поліцією у березні 2023 року за перевищення швидкості. Н...