Найдорожчий туалет країни: На Закарпатті шкільну вбиральню побудували за 100 тис. доларів, але так і не відкрили (відео)

Найдорожчий туалет країни: Шкільну вбиральню на Закарпатті, за 100 тисяч доларів, добудували, але не відкрили (ВІДЕО)

Яблунівська ЗОШ вже відома на всю країну, але не через своїх старанних учнів та перемоги на олімпіадах, а через шкільний туалет, який будують вже шість років, передають Патріоти України.

На сьогодні туалет за 2,5 млн. гривень вже добудований, але від дітей та персоналу він закритий. У Хустський РДА обіцяють, що вбиральню здадуть в експлуатацію восени, хоч обіцяли зробити це 1 січня. Пропонуємо вашій увазі сюжет на цю курйозну та важливу тему.

Була готова померти: Зірка українського тенісу ледь не загинула на Мальдівах

четвер, 28 березень 2024, 21:03

Українська тенісистка Марта Костюк (№ 26 WTA) розповіла про те, як мало не загинула на заняттях серфінгом. Дівчина зізналася, що готова була померти під час відпочинку, передають Патріоти України. «Якось ми займалися серфінгом у Лос-Анджелесі і мій чол...

9 з 10 солдат на передовій мають проблеми з ігроманією, - нардеп Гончаренко

четвер, 28 березень 2024, 20:41

Військові звертають увагу на появу нової проблеми - епідемії ігроманії, зокрема, в лавах ЗСУ на передовій. Про цю проблему пишуть в соцмережах, передають Патріоти України. Як зазначив народний депутат Олексій Гончаренко, це не просто проблема: 9 з 10 с...