"Найгірші дні у моєму житті": Відомий канадський хокеїст розповів про жахи в Росії

Байрон Дафо наївно думав, що за мільйон поїде, куди завгодно, і вилетів з Атланти до Омська.
Байрон Дафо. Фото: соцмережі.

30 днів в Омську були гіршими в життi відомого канадського хокеїста Байрона Дафо, який грав на позиції голкіпера в клубах Національної хокейної ліги в 1990-2000 роках, передають Патріоти України.

"У 2005-му я думав вже завершувати кар'єру, але в кінці жовтня дзвонить агент: Омський "Авангард" шукає воротаря. Мільйон доларів чистими за чотири місяці. Ти як?", - розповів спортсмен.

Дафо подумав, що за мільйон поїде куди завгодно і вилетів з Атланти до Омська. Однак після прильоту з'ясувалося, що квартиру йому зняти не встигли. Поки співробітники "Авангарду" її шукали, канадця поселили в "барак", повідомляє Telegram-канал "Епіцентр" з посиланням на Barstool Sports.

Під час однієї з ігор за клуб Дафо "смикнув пах" - розтягнув м'язи. Він повідомив про це тренеру і покинув лід. Після цього хокеїста відправили до лікаря, і його кабінет виявився "як у фільмі жахів" - майже нічого не було видно, а єдиним джерелом світла була миготлива лампочка.

На наступний день президент "Авангарду" - "мужик у смішному костюмі і з такими ж вусами" - викликав Дафо в свій кабінет і запропонував підписати контракт, складений російською.

Перекладачка пояснила воротареві, що цей документ має на увазі скорочення його зарплати з мільйона до 400 тисяч, так як вищезгаданий доктор заявив, що травму хокеїст отримав ще до приїзду в Омськ. Більш того, перекладачка попередила, що якщо Дафо не підпише новий контракт, то не отримає взагалі нічого. Він його підписав.

"Як тільки гроші будуть на моєму рахунку, я валю звідси. Якщо через 24 години мене не буде вдома, значить щось трапилося", - переказав Дафо свою розмову з дружиною. Хокеїст назвав ці 30 днів в Росії "гіршими в своєму житті", а також підкреслив, що більше він в Росію "ні ногою".

Житель Прикарпаття захоплювався вагнерівцями і російськими "казаками", але далі втрутилась СБУ (фото)

середа, 24 квітень 2024, 12:27

В Івано-Франківську судитимуть антиукраїнського агітатора, який захоплювався вагнерівцями і російськими "казаками". Йому "світить" до 8 років в'язниці. Про це повідомили у Службі безпеки в Івано-Франківській області, передають Патріоти України. Інтерне...

Білі птахи в зловісній чорній хмарі: Під час ліквідації наслідків ракетної атаки РФ по Одещині рятувальники побачили сотні пеліканів (фото)

середа, 24 квітень 2024, 12:14

Під час ліквідації наслідків однієї з останніх повітряних атак РФ по Одещинні рятувальники побачили сотні пеліканів, які летіли крізь чорну хмару диму. Фото опублікували на Facebook-сторінці Головного управління ДСНС України в Одеській області, передаю...