"Найгуманніший" суд у світі: У Києві серійного крадія авто відпустили додому (відео)

Поліція в Києві затримала серійного крадія елітних автомобілів. 50-річного зловмисника ловили не один рік, було проведено великий обсяг роботи аби впіймати його з усією доказовою базою. Поліцейські відслідковували кожен крок крадія. Його затримали, висунули обвинувачення. Але як були шоковані слідчі та поліцейські, коли зловмисника просто відпустили із зали суду під домашній арешт, зазначають Патріоти України.

Поліцейські затримали чоловіка за угон позашляховика, який він вже навіть встиг продати своїм «клієнтам». Окрім цієї Toyota викрадача підозрюють у серії заволодінь іншими транспортними засобами. До слова, слідчі у нього вдома, окрім речових доказів, знайшли ще й зброю.

"Зловмисника впіймано з усією доказовою базою, там цілий букет кримінальних статей і за це йому загрожує до 12 років позбавлення волі", -– повідомляли поліцейські після затримання серійного викрадача елітних авто.

Але несподівано серійного автомобільного крадія замість покарання, несподівано відпустили додому прямо із зали суду. Такому рішенню дивуються всі - і працівники прокуратури, і поліції. Зловмисника відпустили під домашній арешт після рішення судді Подільського районного суду Андрія Анохіна. Чому це відбулося – поки не відомо.

Сайт ТСН.ua намагався з’ясувати причину такого рішення безпосередньо у судді Анохіна, але він не захотів коментувати своє рішення стосовно автомобільного викрадача. "Звертайтесь, будь ласка, до суддів-спікерів Подільського районного суду міста Києва, це їхня парафія – коментувати", – пояснив нам суддя Андрій Анохін і відмовився щось до цього додати.

Поліцейські просто шоковані такою ситуацією, коли, за їхніми словами, фактично рецидивіста відпускають під домашній арешт. І вже незабаром у місті знову почнуть зникати престижні автомобілі, кажуть правоохоронці.

Адже викрадач елітних автомобілів дуже не простий чоловік. Як розповідають правоохоронці, "послужному" списку автоугонщика може позаздрити будь-який злочинець. "Він добре відомий низкою вчинених правопорушень та навіть спробою відкупитись від кримінальної відповідальності. Справи попередніх років продовжують перебувати у судовому розгляді, але кожного разу спритнику вдається вийти на свободу, сплативши заставу, суми яких сягають зовсім не мало – від 300 000 до майже 2 000 000 гривень", – розповіли джерела в правоохоронних органах.

Кілька дивом вцілілих по селах тварин дають надію: В Україні взялися відновлювати породу коней, котрою їздили давньоруські князі та запорозькі козаки

субота, 20 квітень 2024, 9:40

В Україні взялися відновлювати втрачену древню популяцію аборигенних поліських коней. Їх вважали вимерлими, але в селах у людей вдалося ще знайти кількох. Як відновлюють кінну породу, притаманну винятково для Полісся – у сюжеті кореспондентки ТСН Вален...

Не зелені чоловічки: Науковці назвали справжній колір іншопланетян та їхньої планети

субота, 20 квітень 2024, 9:32

Науковці заявили, що іншопланетне життя може бути фіолетовим, а не зеленим. Про це пише NDTV з посиланням на дослідження, опубліковане в журналі Monthly Notices of the Royal Astronomical Society. . Згідно з дослідженням, іншопланетяни можуть мешкати...