"Найкраща співробітниця та неймовірно добра людина": Що відомо про загиблу в Дніпрі працівницю ДСНС Дар'ю Гречищеву (фото)

Надзвичайники повідомили, що 15 вересня, приблизно о 9:00 трагічно загинула начальниця відділу зв'язків зі ЗМІ та роботи з громадськістю управління ДСНС у Дніпровській області Дар'я Гречищева, передають Патріоти України.

Загинула Дар'я Гречіщева: що про неї відомо

У ДСНС жінку характеризують як одну із найкращих співробітниць відомства. А відділ, який вона очолювала, був одним із найпередовіших, найфаховіших, найпотужніших серед усіх регіональних пресслужб служби.

"Як керівник Дар'я не боялася експериментувати, проявляти ініціативу, завжди тримала руку на пульсі усіх нововведень, зокрема, однією з перших в ДСНС почала просувати та популяризувати гендерний напрямок у роботі свого управління. Вона активно долучалася сама і долучала своїх підлеглих до участі у різноманітних тренінгах, форумах, курсах, стараючись самовдосконалюватися, розвиватися, рости", – розповідають колеги.

Її підлеглі завжди відрізнялися фаховістю та професійністю. Крім того, загибла була волонтеркою Червоного Хреста, допомагала усім, хто потребував. Як людина ця жінка була неймовірно доброю, товариською, компанійською. "Була надійним другом, чарівною дівчиною, прекрасною подругою", – додали у ДСНС.

Також загибель речниці ДСНС прокоментували й у Міністерстві внутрішніх справ. "Це важка втрата не лише для рідних, а й для всіх працівників системи МВС", – зазначили у відомстві.

Залишать без грошей? Усім ВПО в Україні готують перевірки виплат

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:48

У Україні заплановано провести перевірку виплат допомоги внутрішньо переміщеним особам (ВПО). Ця перевірка включатиме порівняння інформації, яку реципієнти надали для отримання допомоги, з даними, що надаються Міністерством соціальної політики та іншим...

В Ірані репера Томаджу Салехі, який підтримує Україну, засудили до смертної кари

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:40

Влада Ірану, яка раніше засудила до смертної кари українського ведучого, винесла смертний вирок реперу Томаджу Салехі. Покарання виконавець отримав через участь в антиурядових протестах 2022-2023 років. Як пише Reuters, репера визнали винним у "поширен...