"Найкращі віддають свої життя": На війні загинув відомий шеф-кухар Сергій Пантак

На фронті загинув відомий шеф-кухар херсонського ресторану "Кабанос" Сергій Пантак, передають Патріоти України.

Що відомо про смерть Сергія Пантака

Про смерть захисника України повідомила херсонська волонтерка Юлія Кисельова. "Друзі, сьогодні вранці Херсон втратив одного з найкращих його мешканців. Загинув наш друг Сергій Пантак, який захищав нашу країну і виборював нашу Волю до останнього", - йдеться у її дописі у Facebook від 4 серпня.

Зазначається, що з дозволу сім'ї полеглого бійця було відкрито "банку" для допомоги його родині.Крім того, Кисельова поділилась номером картки monobank: 5375411220530690.

"Доєднайтесь, будь ласка, бо це найменше, чим ми з вами можемо віддячити Серьожі за його героїзм та мужність! Співчуття всім, хто знав цього прекрасного, талановитого героя з великим, добрим серцем", - написала волонтер.

У коментарях до допису вона опублікувала також фотографію Сергія на робочому місці - у ресторані "Кабанос". "Найкращі віддають свої життя заради нас з вами", - підсумувала Кисельова.

Варто зазначити, що як шеф-кухаря ресторану "Кабанос" Пантака неодноразово відзначали національною кулінарною премією Ukrainian Culinary Faces. У 2021 році за її результатами Сергій увійшов до сотні кращих кулінарів країни.

На початку повномасштабного вторгнення РФ він разом із колегами готував у Херсоні для лікарів, пацієнтів і людей, які перебували у бомбосховищах (щоденно вони годували обідами від 200 до 300 осіб).

Згодом Пантак долучився до 196-го окремого батальйону 124-ї окремої бригади Сил територіальної оборони ЗСУ - як пілот FPV-дронів.

В Україні АЗС готуються підвищувати ціни: Коли чекати на подорожчання пального

середа, 7 серпень 2024, 6:48

В Україні очікується зростання вартості пального. Причому вже найближчим часом. Причина - підвищення акцизів. Про це йдеться у звіті НБУ, передають Патріоти України. Втім, зазначається в ньому, через ефект бази порівняння, також зумовлений податковими...

Заява нумізматика спричинила "золоту лихоманку" в Британії: Люди риються в шухлядах у пошуках дрібної монети XX ст., за яку пропонують 140 000 фунтів стерлінгів (відео)

середа, 7 серпень 2024, 6:00

Британці розбагатіють, якщо продадуть на аукціоні дефіцитне пенні 1933 року випуску, розповів колекціонер старовинних монет. З його слів, відшукали ще не всі такі монети, тому шанс все ще лишається. . Житель Великої Британії зможе отримати 170 тис. фу...