"Найкращий день у житті став найгіршим": Жінка була заміжньою всього 60 хвилин (фото)

44-річна Джонні Девіс з Небраски, що в США, була одруженою всього 60 хвилин. Під час весільної церемонії її 48-річний наречений Торазе несподівано схопився за серце і впав. На жаль, лікарям не вдалося врятувати йому життя. Про цю історію написало видання The Sun, передають Патріоти України.

За словами Джонні, того дня чоловік раптом поскаржився, що не може дихати та попросив води. Наречена подумала, що коханому стало зле через спеку та тісний весільний костюм, а вже за мить він впав на підлогу.

Швидка допомога приїхала за лічені хвилини, однак лікарі уже нічого не могли вдіяти. Як пізніше з’ясувалося, у нареченого відірвався тромб, це спричинило зупинку серця

Наступні тижні Джонні намагалася оговтатися від шоку. До того ж їх сім'ї нещодавно втратила ще кількох членів. Оскільки чотирирічна дочка О'Шин постійно питала про тата, жінці довелося пояснювати, що він уже ніколи не повернеться.

Попри це, Джонні втішає себе думкою, що вони з чоловіком встигли промовити шлюбні обітниці та присягнути одне одному в коханні. Тепер вона намагається пережити втрату і рухатись вперед.

"Це було дуже важко, але я намагаюся жити далі, наскільки це можливо. О'Шин постійно запитує про свого тата, і я вожу її до нього на могилу. Можливо, він був моїм чоловіком лише годину, але я подбаю про те, щоб пам'ять про нього тривала все життя", – додала Джонні.

Весілля, шлюб, трагедія, смерть на весіллі, церемонія одруження, США, фото

Українців штрафуватимуть за борги по комуналці: Як можуть покарати

понеділок, 20 травень 2024, 13:56

В Україні повертаються штрафи і пеня за несплату комунальних послуг, примусове стягнення заборгованості та можливість відключення від послуг для боржників, крім тимчасово окупованих територій і зон бойових дій. Боржникам можуть нараховувати пеню до 0,0...

"Деякі намагаються вирішити питання кардинально": В Україні назвали головні складнощі з пошуком ухилянтів

понеділок, 20 травень 2024, 12:44

Українським правоохоронцям вкрай рідко вдається відшукати серед військовозобов’язаних громадян тих, хто ухиляється від мобілізації. Адже деякі чоловіки намагаються вирішити питання кардинально – тікають за кордон. Про це в розмові з OBOZ.UA розповіли у...