Найкрасивіші дівчата в світі подорослішали: Стало відомо, як вони виглядають зараз (фото)

Фото цих милих маляток досі підривають інтернет, хоча вони вже давно виросли й стали відомими моделями та навіть знімаються в Голлівуді, передають Патріоти України. Тож дивіться, який зараз мають вигляд найкрасивіші діти світу, що підкорили світ моди в рекордно ранньому віці.

1. Тілан Блондо, 19 років

Про Тілан світ дізнався після показу Jean Paul Gaultier, коли їй було всього 4 роки – тоді її назвали найкрасивішою дитиною. У 10-річному віці дівчинка знялася для журналу Vogue, а також стала обличчям брендів Lacoste, Hugo Boss, Jean Paul Gaultier, Ralph Lauren, Massimo Dutti, Pull & Bear і інших. Зараз моделі 19 років, а за нею продовжує стежити весь світ – на її сторінку в Instagram підписані 3,8 мільйона осіб.

2. Мейка Вуллард, 16 років

Мейка Вуллард з Австралії почала зніматися в рекламі, коли їй було всього 3 роки. Вона працювала з брендами Myer, Country Road, Witchery і Bardot Jr, брала участь у модних показах і знялася в декількох музичних кліпах. Зараз 16-річна Мейка – найпопулярніша дівчина серед австралійських моделей-підлітків.

3. Крістіна Піменова, 15 років

Свою модельну кар'єру Крістіна почала в 3 роки завдяки старанням мами, Глікерії Піменової, теж у минулому моделі. Вона відвела донечку в модельне агентство. Світові ЗМІ назвали маленьку модель найвродливішою дівчинкою в світі, коли їй було дев'ять років. За плечима юної красуні участь у показах і фотосесіях для Prada, Armani, Fendi. Також модель встигає професійно займатися художньою гімнастикою, а торік знялася у двох фільмах Creators: The Past і The Russian Bride.

4. Ланея Грейс, 16 років

Ще одна "найкрасивіша дівчинка в світі" Ланея Грейс уже має гідне портфоліо і досвід роботи на подіумах і в зйомках відомих брендів. Так, вона знялася в кліпі шведського діджея Avicii на пісню Wake me up і навіть уклала контракт із Disney. Її також іноді порівнюють із молодою Сінді Кроуфорд через родимку над губою, а ще з Барбарою Палвін – молодій моделі це безумовно лестить.

5. Лілі Чи, 17 років

Щорічний дохід цієї дівчинки кілька років тому складав понад 20 000 доларів, завдяки контрактам із брендами Nike і Levi's. Кар'єра Лілі почалася дуже несподівано: її побачив модельний скаут, коли та йшла з батьками в продуктовий магазин. Відтоді відбою від пропозицій зйомок у Чи не було.

Джерело: Обозреватель

Зібрали майже 3,5 млн євро на снаряди для ЗСУ: Відомі українці відповіли листом подяки народу Словаччини (текст)

вівторок, 23 квітень 2024, 13:41

Відомі українські громадські, культурні та інші публічні діячі й лідери думок підписали лист від української громадськості до словацького народу на знак подяки за збір коштів для української армії у Словаччині, повідомляють Патріоти України. У Словаччи...

Скандальний священник "відзначився" жартом про удар по телевежі Харкова, українці відреагували

вівторок, 23 квітень 2024, 13:16

Відомий священник ПЦУ Олександр Дедюхін знову опинився у центрі скандалу – на цей раз він вирішив "пожартувати" про мешканців Харкова, які залишились без доступу до телебачення після того, як окупаційні війська Росії завдали удару по телевежі 22 квітня...