Найкрасивішим чоловіком планети визнали шведського блогера: Як він виглядає (фото, відео)

Популярного шведського блогера Фелікса PewDiePie Чельберга визнали найкрасивішим чоловіком на планеті. У рейтингу Independent Critics він обігнав багато знаменитостей, передають Патріоти України.

На другому місці опинився учасник музичного гурту BTS Кім Тхехен, на третьому – австралійський актор Кріс Хемсворт. Відповідний ролик опубліковано на YouTube-каналі TC Candler. Крім того, четверте місце посів ще один учасник гурту BTS Чон Джонгук, на п'ятому місці опинився британський актор Генрі Кавілл. Варто відзначити, що в рейтинг також потрапили і інші відомі актори, моделі, музиканти та спортсмени.

  • Нагадаємо, Фелікс PewDiePie Чельберг – це шведський відеоблогер і діяч шоу-бізнесу, творець однойменного каналу на YouTube.
  • 25 серпня 2019 року його канал подолав позначку в 100 мільйонів підписників
  • Також йому була вручена червона діамантова кнопка за подолання такої кількості шанувальників.

"Викладався по повній для захисту, а отримав ненависть": Поранений військовий поскаржився на проблеми під час роботи в ТЦК (відео)

вівторок, 21 травень 2024, 22:54

Працівники ТЦК щодня виписують повістки, перевіряють документи, а інколи й викликають поліцію. "Суспільне" показало як працюють військові ТЦК у Дніпрі. Зокрема, свою історію розповів Іван. Чоловік отримав поранення на фронті 4 місяці тому, а тепер прац...

"Буде тільки гірше": Столична влада відхрестилася від соцреклами фонду Яніни Соколової, яка обурила українців

вівторок, 21 травень 2024, 22:41

Київська міська державна адміністрація повідомила, що не отримувала запитів на розміщення соцреклами фонду телеведучої та журналістки Яніни Соколової на столичних бордах та сітілайтах. Про це йдеться в публікації пресслужби КМДА у Facebook, передають П...