Найманець "ЛНР" пограбував та спалив подружжя в Луганську, а потім зарізав вчительку в Воронежі (фото)

У Воронежі (РФ) поліція затримала 31-річного бойовика терористичної організації "ЛНР" Артема Селютіна. Чоловік підозрюється у жорсткому вбивстві з метою заволодіння цінними речами, повідомляють Патріоти України з посиланням на "Росбалт".

Воронезький суд відправив його під варту до 2 квітня. Розпочато розслідування. Як зазначається, Селютін прибув до Воронежа й напав на 47-річну вчительку, яка поверталася з роботи. Жертва отримала не менше восьми ударів ножем в голову, шию і груди, і померла на місці. Злочинець викрав її телефон та гроші.

Під час слідчих дій з'ясувалося, що Селютін також може бути причетним до інших страшних злочинів. За місцем його проживання знайшли речі, які були викрадені з будинку вбитого в окупованому росіянами українському місті Луганськ.

"Підозрюваний і два його спільника пограбували, вбили літнє подружжя, після чого підпалили їх будинок і зникли на території Воронежа. Усіх трьох учасників злочинної групи затримано", - повідомляє "Росбалт".

В Україні військовим заборонять доступ до казино: Зеленський увів у дію рішення РНБО

субота, 20 квітень 2024, 10:30

Президент Володимир Зелеський увів в дію рішення РНБО щодо "Щодо протидії негативним наслідкам функціонування азартних ігор в мережі інтернет". Про це йдеться в указі президента, передають Патріоти України. Президент підписав Указ №234/2024 "Щодо прот...

За міліметр від смерті: У Львові вдалося врятувати захисника, у серці якого застряг уламок боєприпасу

субота, 20 квітень 2024, 9:59

У Львові лікарі дістали з серця військового півторасантиметровий уламок ворожого боєприпасу, передають Патріоти України. Як повідомляють у Національному реабілітаційному центрі "Незламні", пацієнтом кардіохірургів Лікарні Святого Пантелеймона та Інсти...