Найнадійніші китайські автомобілі: Якими машинами власники задоволені найбільше

Фахівці визначили найнадійніші китайські автомобілі 2023 року. І склали відповідний рейтинг. Дослідження проводили на основі задоволеності власників та кількості поломок, передають Патріоти України.

Дослідження було проведено вагентстві JD Power. Основний показник – кількість поломок на сотню автомобілів. Його виражають у окремому коефіцієнті. Чим він вищий – тим гірше, адже це говорить про кількість несправностей.

Серед китайських компаній середній показник поломок дорівнює 212 на 100 машин. У широкому рейтингу всіх автовиробників, представлених на китайському ринку, середній показник несправностей становить 206 на 100 автомобілів.

Найнадійніші китайські виробники:

  1. Chery (200);
  2. Geely (201);
  3. GAC Trumpchi (202);
  4. Changan (204);
  5. Jetour (206).
Водночас автомобілі глобальних масових брендів, які виробляють на території КНР, виявилися надійнішими. Мова про Honda (186), Buick (195) та Toyota (195). Найнадійніші моделі китайських автомобілів у 2023 році:
  • Chery Arrizo 5;
  • Geely Preface;
  • Hongqi H9;
  • Chery Tiggo 5X;
  • Changan CS75;
  • Geely Bouye;
  • Dongfeng Forthing Lingzhi.

Диву даєшся, звідки древні знали такі технології більше 4,5 тисяч років тому: Науковці з'ясували, як зводили найдавнішу зі славетних пірамід Єгипту

субота, 27 липень 2024, 14:45

Досліджуючи околиці піраміди Джосера, вчені знайшли ймовірний спосіб, яким стародавні єгиптяни доставляли кам’яні блоки для будівництва небаченої доти за розмірами споруди, що стала передвісницею знаменитих трьох великих пірамід поблизу Гізи, зазначают...

Настільки підготовленому ухилянту треба у школу морських диверсантів: На Дунаї українські прикордонники затримали чоловіка, який намагався на підводному скутері дістатися Румунії (фото)

субота, 27 липень 2024, 14:30

Під час патрулювання державного кордону на річці Дунай прикордонники виявили 38-річного чоловіка, який вплав намагався незаконно потрапити до Румунії, передають Патріоти України з посиланням на Держприкордонслужбу. . "Кмітливого "плавця" охоронці корд...