Найрадісніша новина дня: У Карпатах знайшли малюка, який заблукав напередодні (відео)

Волонтери знайшли шестирічного хлопчика, який заблукав 14 серпня біля смт Ворохта на горі Говерла. Про це повідомляє пресслужба ДСНС, передають Патріоти України.

Дитина знайшлась о 19:27 на маршруті в сторону гори Кукул. Хлопчик у задовільному стані, зараз його спускають до батьків. «За попередньою інформацією, це саме Олексійко Стефанців. Але зараз ще перевіряють. Знайшли дитину… на відстані понад 2 км. Це на кордоні з Закарпаттям», — повідомили в ДСНС.

Увечері 14 серпня під час підйому зеленим маршрутом на гору Говерла поблизу Ворохти від групи з шести туристів з Коломиї відстав хлопчик 2015 року народження. Рятувальники негайно почали пошуки, загалом у них брали участь 245 осіб.

Дуже хотів до армії?: На Тернопільщині чоловік із відстрочкою від мобілізації розбив двері ТЦК

неділя, 8 вересень 2024, 14:28

Чоловік, що має відстрочку від мобілізації, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, розбив склопакет дверей Тернопільського обласного ТЦК та СП, намагаючись у такий спосіб приєднатися до Збройних сил України. Про це повідомив Тернопільський обласни...

З нагоди 40-річчя шлюбу: Порошенко привітав дружину та показав фото з весілля

неділя, 8 вересень 2024, 13:28

П'ятий президент України Петро Порошенко у неділю, 8 вересня, привітав свою дружину Марину Порошенко з 40-ю річницею шлюбу і показав фото з їхнього весілля. Про це експрезидент написав на своїй сторінці в Instagram, передають Патріоти України. "Ми з Ма...