"Найрозкішніші": На чому їздять українські зірки (фото)

З кожним роком дорогих і якісних авто у світі стає дедалі більше.

Напевно, ви не здогадувалися, які автомобілі купують для себе знаменитості. Усім відомо, що автопарки голлівудських зірок вразять будь-кого своєю розкішшю й дорожнечею. А якої марки авто вибирають для себе наші зірки – передають Патріоти України з посиланням на Oбозреватель.

  • Олексій Потапенко (Потап) та Юрій Горбунов

Відомий репер, продюсер Потап і ведучий шоу "Танці з зірками" Юрій Горбунов їздять на машинах преміального класу Range Rover. Середня вартість марки авто Land Rover, яку вибрали знаменитості, становить понад 80 тисяч доларів (2 мільйони 245 тисяч гривень). Як бачимо, артистів пов'язують не тільки дружні стосунки, але й однаковий смак в автомобілях.

  • Катя Осадча

Дружина Горбунова, телеведуча Катерина Осадча, їздить на Jaguar. Такий вибір вона пояснила не технічними характеристиками, а тим, що почувається в затишному салоні улюбленої машини, як удома. Коли Осадча вперше показала фото біля авто на своїй сторінці, фоловери розкритикували її за зайву розкіш.

  • MONATIK

Jaguar I-PACE став улюбленцем також для MONATIK. Співака і хореографа підкорили швидкість, технологічність і дизайн автомобіля. Очевидно, Дмитро йде в ногу з часом і обирає сучасні та новаторські автомобілі.

  • Тіна Кароль

Ще під час зйомок музичного шоу "Голос. Діти 2" співачку Тіну Кароль помітили за кермом сріблястої Subaru Impreza STI з колекції її покійного чоловіка Євгена Огіра. Відомо, що після смерті чоловіка артистка продовжує зберігати його колекцію машин японської марки Subaru в гаражі. Автомобіль, який вибрала для себе Тіна, – ювілейна модель із власною назвою Преподобний Ф. Завдяки унікальному тюнінгу ціна машини сягає понад 70 000 доларів (майже 2 мільйони гривень).

  • Надя Дорофєєва та Джамала

Співачки Надя Дорофєєва та Джамала вибирають німецький комфорт під час подорожей. Тому вони вважають BMW для себе найкращим вибором авто.

  • Катерина Кухар

Прима-балерина задоволена своїм авто від компанії Porsche. Знаменитість не тільки часто публікує знімки зі своєю машиною, але навіть була почесним гостем на презентації нових моделей цієї марки. Це й не дивно, оскільки авто навіть схоже в чомусь на свою господиню. Найімовірніше, вишуканістю і любов'ю до адреналіну.

Коли буде Великдень у 2024 році і не можна робити у свято

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:55

Великдень для українців завжди був одним із найголовніших релігійних свят у році. Це перехідне свято, тобто його дата щороку змінюється, передають Патріоти України Коли Великдень 2024 року в Україні та чи зміниться його святкування через перехід на нов...

В Україні банки без пояснення причин блокують рахунки: Що треба знати всім

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:48

Українці масово скаржаться на блокування своїх рахунків без пояснення причин. Банки мають право розірвати договір і поставити клієнта перед фактом, повідомивши листом на електронну пошту, передають Патріоти України. Адвокати та деякі суди вважають, що ...