Найщедрішим був Коломойський: Позитив розкрив гонорар гурту "Время и Стекло"

Український співак Позитив (справжнє ім'я - Олексій Завгородній) назвав найбільший гонорар за час існування гурту Время и Стекло. Про це він розповів у шоу NABARІ.

За словами співака, найбільшу суму вони з Надею Дорофєєвою отримали за виступ для Ігоря Коломойського. Це - 60 тисяч доларів.

"Один раз у новорічну ніч, наскільки я пам’ятаю, було 60 тисяч доларів. Це був максимальний гонорар, наскільки я знаю. Виступали у Коломойського. І ще я з ним грав у настільний футбол. З гримерки вийшов і він каже "двушку ставлю". А в мене було тільки 600", - сказав він.

Як відомо, 11 березня 2020 року офіційно було оголошено про розпад колективу.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...