"Найшвидший транспорт сьогодні": Український мільйонер пересів на метро через затори в Києві (фото)

Про обмеження на дорогах столичних водіїв попереджали заздалегідь.

Колишній нардеп та засновник інвестиційного холдингу UFuture Василь Хмельницький, який входить до переліку багатіїв за версією Forbes, пересів на час репетицій військового параду на громадський транспорт, повідомляють Патріоти України.

Хмельницький сфотографувався на пероні підземки та написав у Facebook, що вважає метро – найшвидшим транспортом на час обмежень автомобільного руху.

Мільйонер зауважив, що всього лиш заощаджує час. "Немає значення скільки у тебе грошей або яка в тебе машина. Найшвидший транспорт сьогодні — це метро. Ми економимо час, а час – це гроші", – написав Хмельницький.

Про обмеження на дорогах у зв’язку з проведенням репетицій військового параду в Києві столичних водіїв попереджали заздалегідь. А проте деякі мешканці міста все ж з обуренням відреагували на затори.

Як підтвердити право на відстрочку через інвалідність дружини - роз’яснення юриста

четвер, 2 травень 2024, 14:56

Чоловіки, які мають дружину з інвалідністю III групи, можуть отримати відстрочку від мобілізації. Про те, як підтвердити це право, розповіла юристка Галина Токмач, передають Патріоти України. Правозахисниця пояснила, що мобілізаційним законом, який наб...

Символ незламності українського духу: У Києві з'явився рекордний мурал з Залужним (фото)

четвер, 2 травень 2024, 13:30

У Києві з'явився найбільший мурал, присвячений колишньому Головнокомандувачу Збройних сил України Валерію Залужному, повідомляють Патріоти України. "Ми це зробили! Наш перший і далеко не останній рекорд! Пишаюся тим, що ми робимо і пишаюся тими з ким м...