Найсильніші морози і снігопади: Синоптик озвучив, якою буде зима в Україні

Погода в Україні взимку може неприємно здивувати українців. Знаменитий народний синоптик складав прогнози погоди на кілька років вперед, передають Патріоти України.

Його прогнози грунтувалися на дуже багатьох факторах - від народних прикмет до взаємозв'язку року з різними планетами.

Згідно прогнозу Леоніда Горбаня, грудень у 2022 році буде м'який і відносно теплий. Зима почнеться з невеликого морозу і в перші дні опади не очікуються. З 6 грудня вдарять невеликі морози, можливий сніг.

"Вже з 12 числа почне теплішати, можливий сніг з дощем, мокрий сніг. В середині місяця очікується відлига. До кінця грудня знову трохи похолодає, але 2023 рік українці зустрічатимуть з мокрим снігом і відлигою", - йдеться в прогнозі Горбаня.

Погода на січень 2023

Зима в 2023 році буде підкорятися Марсу, а це значить, що варто очікувати і сильні морози, і снігопади, і затяжні холоди.

За прогнозом народного синоптика, стійкі морози будуть цілий місяць з невеликими послабленнями 5-6, 14-15, 27-28 січня. Також часто йтиме сніг і мокрий сніг, а з 25 січня снігопади очікуються практично щодня до кінця місяця.

Погода на лютий 2023

Останній зимовий місяць почнеться з помірних морозів, але вже після 4 лютого сильно похолодає. З 6 до 12 можливе потепління, відлига і сніг. З 18 лютого знову прийдуть сильні морози, які триватимуть майже до середини березня.

В Україні одночасно високий рівень безробіття та дефіцит працівників: Гетманцев оцінив вплив мобілізації на ринок праці

п’ятниця, 26 квітень 2024, 16:30

Мобілізація є одним із факторів, що призводить до дефіциту кадрів на українському ринку праці, що посилюється високим рівнем безробіття в країні. Проте цю проблему можна вирішити - зокрема, шляхом впровадження заходів з поліпшення системи бронювання та...

В Україні очікується зміна погоди на вихідних: Синоптики озвучили детальний прогноз

п’ятниця, 26 квітень 2024, 16:24

На вихідних в Україні нарешті відступлять заморозки й почне поступово теплішати. Так, в областях температура повітря в денні години зросте до +17+24 градусів, передають Патріоти України. Як свідчать дані Укргідрометцентру, у більшості областей очікуєт...