"Найсильніший в історії штату Кентуккі": У США щонайменше 50 людей загинули через торнадо (фото)

Також у штаті Іллінойс після часткового обвалення даху на складі компанії Amazon багато людей опинилися в пастці, за даними поліції, є загиблі.

Щонайменше 50 людей загинули через торнадо в американському штаті Кентуккі, інформують Патріоти України.

Як повідомляє CNN, про це на брифінгу заявив губернатор штату Енді Бешір. "Ми вважаємо, що кількість жертв серед мешканців Кентуккі перевищить 50 осіб і, можливо, складе 70-100", - заявив Бешір, назвавши шторм, який обрушився на штат, "найсильнішим торнадо в історії штату".

За його інформацією, торнадо значно пошкодило приміщення свічкового заводу, де у цей час перебувало 110 людей, десятки з яких могли загинути. Бешір додав, що у штаті введено надзвичайний стан і активізовано Національну гвардію.

Щонайменше 24 торнадо було зареєстровано в штатах Арканзас, Кентуккі, Іллінойс, Теннессі та Міссурі. Також у штаті Іллінойс після часткового обвалення даху на складі компанії Amazon багато людей опинилися в пастці, за даними поліції, є загиблі.

"Ринг був зовсім крихітним": Відомий боксер розповів, як в селі бився проти Усика

четвер, 25 квітень 2024, 19:53

Британський боксер Джордан Томпсон (15−1, 12 КО) пригадав, як свого часу отримав запрошення стати одним із спаринг-партнерів українського боксера Олександра Усика (21−0, 14 КО), який нині володіє поясами WBA, WBO, IBO та IBF у надважкій вазі, передають...

В Україні запустили мапу провайдерів, які надають інтернет під час блекаутів

четвер, 25 квітень 2024, 18:59

Міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров показав мапу провайдерів з усієї України, які працюють під час відключення світла. Мапа показує, чи може провайдер у конкретному будинку дати доступ до інтернету від 4 до 72 годин під час відключен...