Найтяжчий виклик у спортивній кар'єрі: Бігун з Сумщини подолав 100 км пісків Сахари

Умови змагання були скоріше для верблюдів, ніж людец

Тренер ДЮСШ Охтирського району Сумської області, уславлений український ультрамарафонець Євген Глива брав участь у 100-кілометровому забігу через пустелю Ultra Mirage El Djerid 2021, що пройшов 2 жовтня в Тунісі. Учасникам пропонувалися дві дистанції, на 50 і 100 км, зазначають Патріоти України.

"100 км по пустелі Сахара!!! Один пункт харчування і п’ять пунктів гарячої води, тільки один на останніх 40 км. І це в 36-40 тепла (ні в якому разі не виправдання, так для інформації)", - зазначає українець.

"Так важко ще не було, після того як "накрило", вирішив доходити, підходити, доповзати за всяку ціну. Результат - 11-й в абсолюті, восьмий серед чоловіків", - написав Євген Глива на своїй сторінці після фінішу.

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...