Найважчий період ми вже пережили: Астролог розповів, чого українцям чекати у травні

Українці вже пережили найскладніший період у нинішній історії, а з середини квітня ситуація покращуватиметься. Свій астрологічний прогноз для України зробив Ігор Нехаєв, який особисто постраждав від ЗС РФ в Ірпені, передають Патріоти України.

За його словами, він зі своїми колегами-астрологами робив передбачення на 2022 рік, у якому вони побачили складний період з 26 лютого до 7 квітня. Проте, як стверджує Нехаєв, українці вже пережили скрутний час і поступово ситуація покращуватиметься.

"З середини квітня ситуація поступово покращується. Ця фаза хоч і затяжна, але, по суті, є переломним моментом. Але вона не буде такою легкою та швидкою, як нам хочеться", - продовжив астролог і попередив, що з 30 квітня починається коридор затемнень, що може піднести безліч неприємних подій.

У період до 15 травня, за словами Нехаєва, можливі локальні спалахи, оскільки люди ухвалюють необдумані рішення. Разом з цим, як йдеться в прогнозі астролога, незабаром буде ще один переломний момент, який може вирішити результати війни з РФ.

"29 квітня Сатурн змінює свій знак. Ця планета знаходиться в карті України разом із Місяцем, а Місяць представляє народ. Тому до кінця квітня ще можуть бути втрати населення: еміграція і, на жаль, смерті. З кінця квітня Сатурн перейде на інший знак, і буде легше. Ми все це на собі відчуватимемо", - продовжив Нехаєв і додав, що до кінця 2022 року буде чимало інших складних подій, але вони не зрівняються з першими тижнями повномасштабного вторгнення ЗС РФ.

Змусили через правила "Укрзалізниці": Військовослужбовець Нацгвардії змушений був їхати в тамбурі потяга (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:44

Військовослужбовець Нацгвардії дорогою від Києва до Чернігова змушений був їхати в тамбурі потяга, бо йому не дозволили зайняти своє місце згідно з придбаним квитком через його службову собаку – лабрадора. Про цей випадок повідомив на своїй сторінці у ...

Була готова померти: Зірка українського тенісу ледь не загинула на Мальдівах

четвер, 28 березень 2024, 21:03

Українська тенісистка Марта Костюк (№ 26 WTA) розповіла про те, як мало не загинула на заняттях серфінгом. Дівчина зізналася, що готова була померти під час відпочинку, передають Патріоти України. «Якось ми займалися серфінгом у Лос-Анджелесі і мій чол...