Найважливіший поєдинок в житті обох: Ф'юрі неймовірно схуд перед боєм з Усиком

Схоже, що Тайсон Ф'юрі серйозно ставиться до майбутнього бою проти Олександра Усика. Головною тактикою британця у наступному поєдинку буде не програти українцеві у швидкості.

Для цього володар поясу WBC у надважкій вазі неймовірно схуд, так, що вболівальники навіть не одразу змогли його впізнати.

Дієтолог Ф'юрі, Грег Марріотт, нещодавно опублікував фотографію Ф'юрі без футболки, показавши - боксер знаходиться у чудовій формі. Шанувальники британця не можуть повірити, наскільки він має стрункий вигляд. Видання talkSPORT навело декілька коментарів:

Тайсон Ф'юрі тепер і раніше

Один із фанатів написав: "Він ніколи не виглядав таким рельєфним".

Інший: "Тайсон виглядає як ніколи голодним, щоб довести свою спроможність після бою з Нганну. Незабаром ми побачимо ще один історичний виступ Ф'юрі".

Третій додав: "Братуха намагається отримати 8 кубиків преса для бою з Усиком".

Нагадаємо, що бій Усика з Ф'юрі має відбутися 18 травня у столиці Саудівської Аравії Ер-Ріяді.

Ватники в Естонії розмахували прапором РФ з вікна авто, але далі щось пішло не так

середа, 8 травень 2024, 23:55

В Естонії поліція відкрила провадження стосовно трьох осіб, які розмахували прапором Росії з вікна автівки у місті Пярну. Двом з них призначили штраф. Про це повідомляє ERR, передають Патріоти України. Інцидент стався ввечері 24 квітня, близько 16:30 д...

Слухав пісню німецькою: Пенсіонер з Росії опинився в центрі "фашистського" скандалу

середа, 8 травень 2024, 22:57

У російському селищі Шахтарськ на Сахаліні розгорівся скандал навколо місцевого пенсіонера, якого звинуватили у "фашизмі" за прослуховування старої німецької військової пісні Wenn die Soldaten. Про це повідомляють російський Telegram-канал Baza, переда...