"Наказ про реорганізацію вже є": Як зараз працює відділення поліції у Кагарлику (відео)

Зараз іде перевірка всієї роботи підозрюваних Миколи Кузіва і Сергія Сулима співробітниками ДБР та Нацполіції.
Дмитро Литвин. Фото: скріншот з відео.

Поліцейський відділок у місті Кагарлик продовжує працювати. Про це розповів в. о. начальника Кагарлицького відділення Дмитро Литвин, призначений після звільнення попереднього начальника Сергія Панасенка, повідомляють Патріоти України.

За словами Литвина, зараз відділення поліції в Кагарлику функціонує і правоохоронці виконують свої функціональні обов’язки. “Наказ про реорганізацію вже є, наскільки мені відомо. Протягом двох місяців буде переатестація працівників”, – повідомив Литвин.

На питання про те, скільки поліцейських зараз працює у відділенні, він відповідати відмовився і додав, що зараз іде перевірка всієї роботи підозрюваних Миколи Кузіва і Сергія Сулима співробітниками ДБР та Нацполіції.

Журналістка також запитала, чи можуть поліцейські використовувати катування як спосіб дізнання. Литвин заявив, що це некоректне питання, оскільки катування – це кримінальний злочин і дії, в яких звинувачують підозрюваних, не можна назвати людською поведінкою. “Всі їхні (підозрюваних) дії взагалі не можна пов’язувати з поліцейською роботою. Це було не розкриття злочину, це нелюди катували людину”, – підкреслив Литвин.

Джерело: Громадське.ua

В Україні запустили мапу провайдерів, які надають інтернет під час блекаутів

четвер, 25 квітень 2024, 18:59

Міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров показав мапу провайдерів з усієї України, які працюють під час відключення світла. Мапа показує, чи може провайдер у конкретному будинку дати доступ до інтернету від 4 до 72 годин під час відключен...

Українцям не платитимуть "другу пенсію" - у Раді провалили законопроєкт

четвер, 25 квітень 2024, 18:54

Народні депутати провалили у першому читанні законопроєкт про т. зв. другу пенсію - накопичувальне пенсійне забезпечення. Документ не набрав необхідної кількості голосів - за нього проголосували лише 214 нардепів. Про це повідомив перший заступник голо...