Наказував тримати усе в таємниці: Директор школи займався сексом із підлеглою у шафі для мітел (фото)

У Великій Британії директор початкової школи був позбавлений права викладати через серйозні сексуальні домагання до трьох своїх колег. Про це повідомляє Daily Star, передають Патріоти України.

37-річний Кевін Пратт був директором початкової академії Аксмінстерської громади і помічником директора в освітньому кампусі Кренбрука, коли сталися інциденти, зокрема секс зі співробітницею в шафі і мастурбація на території школи.

На нещодавньому засіданні комісії з питань професійної поведінки Агенції з регулювання викладання його дії з молодшими колегами були названі "розрахованими і вмотивованими". Пратт, уродженець Бата, очолив Початкову академію громади Аксмінстера 1 вересня 2020 року, а до цього працював помічником директора в освітньому кампусі Кранбрука від 1 вересня 2017 року.

Колега з Початкової академії громади Аксмінстера, відома як Особа А, 25 травня 2021 року повідомила фонду, що вона мала сексуальні стосунки з Праттом, який зловживав своєю владою. Вона стверджувала, що аналогічні стосунки були між Праттом та іншою колегою, Особою B, в Освітньому центрі Кренбрука.

Особа А заявила, що Пратт наказав їй тримати їхні стосунки "в таємниці", а відверті повідомлення були ключовою рисою стосунків з Особами А та B. Пратт був спійманий на надсиланні непристойних повідомлень третій колезі, згаданій як Особа D, в Початковій академії громади Аксмінстера. Він зізнався, що шукав з нею особистих стосунків, зокрема писав повідомлення про те, що хоче розважитися в офісі. Він навіть зізнався, що стояв біля дверей і дивився, як вона "грається сама з собою".

Пратт також зізнався, що займався сексом з особою B на території школи, в офісі та шкільній шафі. А 29 березня 2021 року, перебуваючи в школі, він здійснив сольний статевий акт під час відеодзвінка з Особою B, перебуваючи в школі.

Коли 26 травня 2021 року під час внутрішнього дисциплінарного розслідування його запитали про його зв'язки з особами А та D, Пратт спочатку все заперечував. Однак учитель, який до цього часу мав бездоганну репутацію, врешті-решт передав підписану заяву з узгодженими фактами, в якій визнав свою непрофесійну поведінку, що може заплямувати репутацію професії вчителя. Йому було пред'явлено сім звинувачень, і він визнав свою провину в кожному з них.

Комісія з розгляду проступків визнала його винним у сексуальній активності, серйозній нечесності та примусовому контролі. Про це йдеться у повідомленні: "Комісія зазначила, що докази свідчать про те, що дії пана Пратта були навмисними. Не було жодних доказів, які б вказували на те, що пан Пратт діяв під примусом, і, по суті, колегія визнала дії пана Пратта розрахованими і мотивованими".

Пратт був визнаний винним у "серйозній неналежній поведінці", яка завдала очевидної шкоди тим, кого він контролював, а його поведінка грубо порушувала правила безпеки та професійні кодекси.

Повне підтвердження звинувачень проти Пратта призвело до того, що комісія наклала на нього "безстрокову" заборону, що виключає будь-які шанси на перегляд рішення. Як зазначено в повідомленні про рішення, "колегія не вважає, що вона може визначити, що існує вагомий суспільний інтерес у збереженні пана Пратта в професії".

"Чим більше ми будемо мати планів дій...": У ЗСУ виступили за підготовку жінок до оборони

п’ятниця, 25 жовтень 2024, 23:40

Хоча жінки в Україні на сьогодні не підлягають обов'язковому призову на військову службу, їх варто підготувати до оборони. Таку думку висловив голова Ради резервістів Сухопутних військ ЗСУ Іван Тимочко, передають Патріоти України. "Чи потрібно це буде ...

Може стати "дефіцитом"? Українців попередили про можливу нестачу одного з найдоступніших фруктів

п’ятниця, 25 жовтень 2024, 22:55

Українцям може не вистачити яблук – далися взнаки несприятливі погодні умови та високий попит на цей фрукт у харчовій промисловості. Тому вітчизняних яблук у супермаркетах може бути значно менше, аніж зазвичай, що впливає на ціну цього продукту. Про це...