Нахабство не знає меж: Київський чиновник на джипі заблокував трамвай і влаштував "розбірки" (відео)

У Києві чиновник КМДА на позашляховику заблокував рух трамвая, після чого вийшов з авто для "розбірок" з водієм громадського транспорту. Інцидент, який стався на вулиці Глибочицькій, потрапив на відео, і кадри розійшлися мережею. Про це 9 червня передає "Київ Оперативний", передають Патріоти України.

Водієм джипа виявився голова комітету Громадської ради при КМДА з питань децентралізації, самоврядування та агломерації Тарас Білінський. На кадрах видно, що він намагався проскочити попереду трамвая на розворот, рухаючись по коліях. Коли такий маневр не вдалося здійснити, він став скандалити з водієм, стукав по дверях трамвая, і врешті-решт сів у свій джип і поїхав.

Пізніше чиновник опублікував у Facebook гнівний пост про конфлікт на дорозі вранці 8 червня, звинуватив водія трамвая у "свідомій провокації на ДТП", а ще закликав керівництво Транспортного департаменту КМДА покарати того за "лихацтво". Втім, реакція виявилася зворотною - Білінський після скандалу отримав масу обурених коментів під повідомленням, і потім взагалі видалив публікацію.

Тепер чиновник просто вирішив вибачитися за свою поведінку на дорозі, і запевнив, що визнав неправоту.

"Спасибі всім, хто відписався по вчорашній події. Я не жлоб і не пі**рас і не хтось там ще! У ситуації з трамваєм я не правий і прошу вибачити ! Гарного всім дня!"- написав Білінський у своєму Facebook на наступний день після інциденту.

Зауважимо, що не всі користувачі мережі повірили в його каяття, і в коментах критика продовжилася.

  • Сьогодні вибачився, а завтра знову чмиритиме водіїв громадського транспорту. Вже проходили таке
  • Висновок: перш ніж бикувати, переконайся правий ти сам, нісенітниця!
  • Інтернет став масовою зброєю. Будь-якого товстосума нагне.
  • Відібрати права і на перездачу ПДР.
  • Та все вже, можна не вибачатися. Інтернет не забуває своїх героїв, навіть якщо вони перевзулися в стрибку.

У відповідь Білінський просто дякував користувачам мережі за зауваження на свою адресу: "...Я винен у тому, що сталося і вибачився. Брудні вирази та образи нехай залишаються на совісті коментаторів. Критику на свою адресу я дійсно сприйняв і зробив висновки. Ще раз дякую", - йдеться в публікації.

В Україні військовим заборонять доступ до казино: Зеленський увів у дію рішення РНБО

субота, 20 квітень 2024, 10:30

Президент Володимир Зелеський увів в дію рішення РНБО щодо "Щодо протидії негативним наслідкам функціонування азартних ігор в мережі інтернет". Про це йдеться в указі президента, передають Патріоти України. Президент підписав Указ №234/2024 "Щодо прот...

За міліметр від смерті: У Львові вдалося врятувати захисника, у серці якого застряг уламок боєприпасу

субота, 20 квітень 2024, 9:59

У Львові лікарі дістали з серця військового півторасантиметровий уламок ворожого боєприпасу, передають Патріоти України. Як повідомляють у Національному реабілітаційному центрі "Незламні", пацієнтом кардіохірургів Лікарні Святого Пантелеймона та Інсти...