Нахлинули емоції: Ломаченко розридався після програшу в бою з Гейні, момент потрапив на відео

Український боксер Василь Ломаченко дав волю емоціям після поразки від абсолютного чемпіона в легкій вазі Девіна Гейні, передають Патріоти України.

Ломаченко в напруженому бою програв Гейні одноголосним суддівським рішенням. Після 12 раундів конкурентного протистояння судді одноголосно віддали перемогу американцю: 116–112, 115–113, 115–113.

Зазнавши поразки в титульному поєдинку, Ломаченко не стримав емоцій і розплакався в роздгальні. Цей момент потрапив до об'єктивів телекамер.

Для Ломаченка це був перший бій від жовтня минулого року. Тоді Василь здобув перемогу над американцем Джемейном Ортісом. Тепер на рахунку 35-річного українця 17 перемог (11 – нокаутом) і 3 поразки на професійному ринзі.

Гейні до бою з Ломаченком востаннє боксував також у жовтні 2022-го, коли повторно переміг австралійця Джорджа Камбососа та захистив титули WBC, WBA Super, IBF та WBO у легкій вазі. Тепер у послужному списку 24-річного американця 30 перемог (15 – нокаутом) у 30 поєдинках на профірингу.

Воплі скрепної души: Сину офіцера російської армії регулярно "прилітає" за батька "героя СВО". Однокласники б'ють, іменують сином загарбника (відео)

середа, 1 травень 2024, 9:32

З під картинок телевізора створених російською пропагандою час від часу вилазить інформація про справжні настрої російського суспільства. Часто-густо про що шепочуться батьків на кухнях, стає відомо через вчинки дітей. Як зізнається школярик, все почал...

"Благородно" рятував інших за грубі гроші, а от себе не зберіг: Болгарія екстрадувала до України організатора схеми для ухилянтів

середа, 1 травень 2024, 9:14

З Болгарії екстрадовано керівника злочинного угруповання, яке переправляло українських ухилянтів за кордон. Про це у вівторок, 30 квітня, повідомила пресслужба Офісу генерального прокурора України. Повідомляється, що підозрюваного екстрадували в Україн...