​"Накланяєм голави і бєрьом канфєткі": Умови в українському літаку жахнули журналістку (фото)

Яніна Соколова заявила, що не має претензій до надійності легендарного літака, однак хотіла б отримати хоча б мінімальний комфорт.

Українська журналістка Яніна Соколова поділилася враженнями від умов у літаку АН-24 української авіакомпанії "Мотор Січ", який здійснює внутрішні перельоти по країні. На своїй сторінці в Facebook вона розповіла подробиці і опублікувала фото, передають Патріоти України.

"Накланяєм голави і бєрьом канфєткі..." Завжди мріяла побачити вираз обличчя власника Motor SC Sich, мільйонера Богуслаєва, який взяв канфєтку і смокче її на борту літака своєї авіакомпанії ", – написала журналістка.

"Є таке поняття, як льотна придатність літака, яка визначається точно не вами, цінителі шторок. Ну і ще один факт. Заради польотів на Ан-24 в Україні прилітають любителі олд-літаків з усього світу", – заперечили їй в коментарях.

Соколова ж у відповідь написала, що не має претензій до надійності легендарного літака, однак хотіла б отримати хоча б мінімальний комфорт, про який у подібних "музейних експонатах" мова не йде.

Багато користувачів підтримали журналістку і написали про особистий негативний досвід польотів на Ан-24.

Контрабанда прямувала до США: Українські митники вилучили з посилки артефакти 6-го тисячоліття до нашої ери (фотофакти)

середа, 24 квітень 2024, 7:15

Київські митники знайшли автентичні нуклеуси походженням з північно-західної та західної частин України . Під час митного контролю міжнародного поштового відправлення київські митники вилучили з посилки, яка прямувала до США, три археологічні артефак...

Спеки не буде? Метеорологиня розповіла, якої погоди чекати влітку в Україні

середа, 24 квітень 2024, 6:59

Очікується, що цьогоріч літо в Україні може бути теплим, але не спекотним. Про це "24 каналу" розповіла метеорологиня Віра Балабух, передають Патріоти України. "Відповідно до тих розрахунків які є зараз, очікується що літо в Україні може бути теплим, ...