Накриє пів України: На Київ та області, що західніше столиці насувається снігова буря

У п'ятницю, 3 грудня, у Києві очікується сильний снігопад. Прогнозується, що сніг почне йти в обід і не припинятиметься до вечора.

Так, снігова буря насувається на Україну із північного заходу. Вона накриє частину території від Чернігова до Вінниці. Згідно з прогнозом, у Києві сніг піде о 14:00, в області – на годину раніше. Опади йтимуть до 19:00. Водночас у столиці буде без морозів. Температура трохи нижче нуля градусів очікується тільки після 16:00.

Скріншот з сайту pogodairadar.com / ©
Нагадаємо, що 2 грудня хмарна погода у Києві триматиметься до самого вечора. Опадів синоптики не прогнозують. Температура повітря вдень очікується +5 +7 градусів, вночі 0 +2 градуси. Вітер південно-західного напрямку, 7-12 м/с.

Посол розповів, як змінилося ставлення Ізраїлю до українських біженців за останні два роки

п’ятниця, 19 квітень 2024, 1:45

Ізраїль став набагато відкритіший до співпраці з Україною. Українським біженцям надається безпрецедентна допомога, зокрема їм продовжують туристичні візи та дали право на роботу. Про це в інтерв’ю "Главкому" розповів посол України в Ізраїлі Євген Корні...

Безпрецедентний жест щодо іноземця: Зеленський нагородив орденом "За заслуги перед Україною" Алена Делона

четвер, 18 квітень 2024, 22:08

Президент України Володимир Зеленський нагородив легенду французького кіно Алена Делона орденом «За заслуги перед Україною». Про це повідомив посол України у Франції Вадим Омельченко у соцмережах, а також на французькому телебаченні, передають Патріоти...