Накрила "зелена карма"? Співробітниця телеканалу "Рада" заявила, що ненавидить українську мову, і поплатилася за це (відео)

Співробітниця телеканалу "Рада" Поліна Шишкіна потрапила в гучний скандал після того, як заявила, що ненавидить українську мову. Також вона висловила своє невдоволення з приводу державного прапора. Скандальне відео з молодою дівчиною опублікував Telegram-канал "Невідомий Патріот", зазначають Патріоти України.

"Знайомтеся - типова працівниця телеканалу "Рада" - гостьовий адміністратор Шишкіна Поліночка. Працюючи на державному каналі, не соромиться відкривати свій чорний рот на державний символ України та українську мову", - йдеться в повідомленні.

На відео чутно, як вона говорить про те, що ненавидить українську мову, а прапор, на її думку, такий собі, і можна було б зробити інший дизайн.

"Питається: що вона робить на державному телеканалі, і що вона взагалі робить в Україні?" - додали у підписі до цього відео.

Після інциденту Поліну Шишкіну звільнили з телеканалу "Рада". Також вона записала відео з вибаченнями, яке попросила опублікувати.

"Ми раді, що подібні висловлювання не залишаються безкарними. У тому числі завдяки вашій інформаційній підтримці", - написали в Telegram-каналі.

Своє звернення вона записала українською мовою, вона вибачилася за свої слова, і сказала, що була неправа. Крім того, дівчина підкреслила, що є дочкою учасника АТО.

25-річна українка організувала "фабрику документів" у Гданську, але щось пішло не так (відео)

вівторок, 16 квітень 2024, 13:02

Польські правоохоронці затримали 25-річну громадянку України, яку підозрюють у підробці документів. Слідчі виявили понад 2750 готових документів, вартість яких на чорному ринку може сягати 14,5 млн злотих (близько 142 млн грн). Про це повідомила Прикор...

У Євпаторії понад 200 тварин загинули під час пожежі у зоопарку

вівторок, 16 квітень 2024, 11:44

В тимчасово окупованій Євпаторії вночі згорів екзотаріум Тропік-парк, на пожежі врятовано жінку та двох ведмедів. Про це повідомляють російські ЗМІ у вівторок, 16 квітня.Зазначається, що повідомлення про спалах надійшло до служби порятунку о 02:33. Вог...