Накрило ще одну область: Кількість інфікованих коронавірусом в Україні за добу зросла майже на сотню

За добу виявлено 92 нові випадки.

В Україні станом на вечір 27 березня зафіксовано 310 випадків нової коронавірусної хвороби COVID-19. Про це повідомила прес-служба МОЗ, передають Патріоти України.

За даними ЦГЗ, станом на 23:00 27 березня в Україні 310 лабораторно підтверджених випадків COVID-19. За добу виявлено 92 нові випадки. В Хмельницькій області було виявлено перший лабораторно підтверджений випадок захворювання на коронавірус Covid-19. Про це повідомили на Facebook-сторінці Хмельницької міськради. Зазначається, при цьому, що раніше експрес-тест у цього пацієнта показував негативний результат.

Зараз хворий знаходиться в стабільному стані, середньої тяжкості. "По інших 5 підозрах, в тому числі і по тій, де експрес-тест дав сумнівно-позитивний результат, і яку вже розганяли в ЗМІ, підозри зняті. Лабораторні аналізи вірусу не підтвердили. Тому просимо довіряти тільки офіційній інформації", - зазначили в міськраді.


Польща готує нові правила для українців із простроченими документами: Що треба знати

неділя, 28 квітень 2024, 21:25

Усі рішення про тимчасовий захист для громадян України, які перебувають у Польщі, включено до окремого закону, передають Патріоти України. За кілька днів польська влада представлять оновлений варіант цього документа, в якому буде враховано рішення уряд...

"Він не уявляє, як можна грати": Чемпіон світу нещадно розніс Мудрика після матчу з Астон Віллою

неділя, 28 квітень 2024, 21:00

Ексгравець Челсі та чемпіон світу у складі збірної Франції Франк Лебеф розкритикував українського вінгера лондонців Михайла Мудрика після гри проти Астон Вілли (2:2) в 35 турі АПЛ. За словами легендарного футболіста, Мудрик погано взаємодіє з партнерам...