Накинувся з ножем посеред вулиці: На Чернігівщині згвалтували дівчинку-підлітка

Неповнолітня дівчина навіть не наважилася розповісти матері про те, що із нею сталося, у той самий день.

В одному з селищ Чернігівської області чоловік, погрожуючи ножем, зґвалтував 15-річну дівчину, яка поверталася ввечері додому, передають Патріоти України.

Раніше такий же жахливий випадок стався в Умані, де під погрозою вбивством насильству піддалася неповнолітня дівчина. Про цю НП повідомив перший заступник голови Нацполіціі України В'ячеслав Аброськін, який нагадав, що в четвер, 11 липня, у Верховній Раді заплановано розгляд проекту закону про посилення відповідальності за статеві злочини проти дітей, впровадження реєстру педофілів і хімічної кастрації.

«Завдяки професійним діям поліції покидьок був встановлений і затриманий - це раніше судимий чоловік, 1993 року народження - житель сусіднього селища», - повідомив Аброськін.

За міліметр від смерті: У Львові вдалося врятувати захисника, у серці якого застряг уламок боєприпасу

субота, 20 квітень 2024, 9:59

У Львові лікарі дістали з серця військового півторасантиметровий уламок ворожого боєприпасу, передають Патріоти України. Як повідомляють у Національному реабілітаційному центрі "Незламні", пацієнтом кардіохірургів Лікарні Святого Пантелеймона та Інсти...

Невідомі відкрили вогонь по поліцейських на Вінниччині, один з правоохоронців отримав смертельне поранення

субота, 20 квітень 2024, 9:57

Поліція розшукує осіб, які вночі розстріляли поліцейських на Вінниччині - один з них загинув від отриманих травм, передають Патріоти України. Деталі: Відомо, що 20 квітня, близько 2 години ночі у Гайсинському районі Вінницької області працівники поліц...