Налетять потужні грози і сильна злива: Синоптики назвали дату, коли Україну атакує циклон

Погода в Україні поступово стає спекотною і дощовою. Як повідомляють синоптики, в деяких регіонах очікуються зливи з грозами, а десь температура повітря перевищить позначку в +30 градусів, передають Патріоти України.

Про це свідчать метеорологічні погодні карти від Укргідрометцентру. У п'ятницю, 10 червня, дощі з грозами охоплять більше територій, ніж у четвер. У західних і південних регіонах, а також у Вінницькій області пройдуть короткочасні дощі, очікуються грози.

Вночі температура повітря по всій Україні буде в межах +16 +18 градусів, а вдень на півночі і сході відмітка термометра підніметься до + 31 градуса.

Дощова погода з грозами знову охопить Україну 11 червня. Температура повітря в західних регіонах вночі +14 +16, вдень від +24 до +29 градусів. Всі інші області вночі будуть від +15 до +19, а вдень очікується +26 +31.

Дощі та грози продовжать своє просування на схід, тому опади будуть у неділю, 12 червня, майже на всій території України за винятком Луганської, Донецької та Запорізької областей. Температура повітря буде варіюватися вночі від +14 до +20 градусів, зате вдень стовпчик термометра місцями може показувати +28 + 31.

Водій загинув на місці: На Чернігівщині автівка врізалася в блокпост (фото)

четвер, 28 березень 2024, 13:50

В Чернігівській області 27 березня водій Renault Scenic на виїзді з міста Корюківка врізався у блокпост і загинув. Про це повідомляє обласна поліція, передають Патріоти України. Зазначається, що 23-річний водій автомобіля Renault Scenic не впорався з к...

Вагітній жінці світить в'язниця через... критику томатного пюре в соцмережі (фото)

четвер, 28 березень 2024, 13:30

Жінка може потрапити до в'язниці після того, як написала критичний відгук про банку томатного пюре. Про це пише Daily Star, передають Патріоти України. Виробник Erisco Foods заявив, що 39-річна Чіома Околі завдала шкоди репутації їхнього бренду, коли н...