Налетить ураган і Україна попливе: Синоптики розповіли про потужну атаку небезпечного циклону

Погода в Україні найближчими днями різко зіпсується. Як зазначають синоптики, осінь остаточно вступить у свої права, передають Патріоти України.

За прогнозом Укргідрометцентру, в більшій частині областей буде дощ, а в деяких регіонах навіть оголошено рівень небезпеки через пориви вітру. Відзначається, що погода зміниться через переміщення атмосферного фронту і утворення активного циклону.

"Вдень 9 вересня в західних областях, протягом 10-11 вересня і в північних, Вінницькій, Черкаській, Кіровоградській, на півночі Одеській і Миколаївській, 11 вересня і в Полтавській областях пройдуть значні дощі, місцями очікуються грози і пориви вітру 15-20 м/с", - йдеться в повідомленні.

У Гідрометцентрі оголосили про жовтий рівень небезпеки і закликали людей бути обережними на вулиці. Синоптики також відзначили, що в результаті тривалого періоду дощової погоди загальна кількість опадів очікується близькою до місячної норми - в межах 30-70 мм.

Погода на 9 вересня

Синоптик Наталка Діденко повідомляється, що в п'ятницю, 9 вересня в Києві передбачається суха погода з досить комфортною температурою повітря +18, +19 градусів.

Вже на вихідних погода зіпсується - в суботу - неділю в західних, північних, центральних областях України - дощі, холодно і вітряно. На півдні дощі ймовірні в неділю, на сході України поки - без опадів.

У Києві очікується холодна вітряна погода з сильним дощем. "А конкретніше - 10-11 вересня в столиці дощ, місцями сильний, пориви південно-східного вітру 15-20 метрів в секунду. Зниження температури повітря до +10 +13 градусів!", - резюмувала Наталка Діденко.

Правила нарахування пенсій в Україні: Кому за новим законом не зарахують стаж за останні 10 років

понеділок, 29 квітень 2024, 23:50

Відповідно до нових змін у законодавстві, українцям, які працювали за кордоном, спростили облік страхового стажу. Однак деяким особам до стажу можуть не зарахувати останні 10 років, повідомили у Міністерстві соціальної політики, передають Патріоти Укра...

Торгівля людьми на Одещині: Спритна "пані" відправляла жінок у рабство до сусідньої країни (фото)

понеділок, 29 квітень 2024, 22:55

В Одеській області викрили і ліквідували міжнародний канал торгівлі людьми, який організували 56-річна місцева жителька. Вона заманювала жінок у Румунію, де ті потрапляли у трудове рабство. Про це повідомляє Держприкордонслужба, передають Патріоти Укра...