Належить компанії "Лукойл": У російському Кстово палає нафтопереробний завод (відео)

У вівторок, 7 лютого, у місті Кстово Нижегородської області Росії сталася велика пожежа на нафтопереробному заводі, який належить компанії "Лукойл". Про це повідомляє The Moscow Post, передають Патріоти України.

За попередньою інформацією, на заводі спалахнула установка, в якій зберігається бензин. Співробітники МНС займаються ліквідацією займання, йому надано третій рівень складності. За попередніми даними, внаслідок пригоди немає загиблих та постраждалих.

Нафтопереробний завод належить російській компанії "Лукойл", його річна потужність складає 17 мільйонів тонн нафтопродуктів.

Не хотів отримувати російське громадянство : 88-річний дідусь самотужки вийшов з окупованої частини Донеччини

середа, 24 квітень 2024, 15:50

88-річний мешканець селища Очеретине Донецької області Іван Якович зміг самостійно вибратися з окупації. Росіяни забрали у чоловіка український паспорт, щоб замінити його на російський, передають Патріоти України. Як розповів очільник Донецької обласн...

Якщо завтра війна: Опитування показало, де у Європі громадяни найбільше готові захищати свої країни

середа, 24 квітень 2024, 15:30

Громадяни Вірменії, Азербайджану, Грузії, Косова, України, Албанії та Молдови найбільше серед європейців готові воювати за свою країну у разі потенційної небезпеки, передають Патріоти України.. Як повідомляє "Європейська правда", про це свідчать дані ...