Налякані люди та пошкоджені будинки: У Хорватії стався сильний землетрус (фото, відео)

Силу природної стихії більше відчули жителі міст Сисак і Петрина. Люди поспішали покинути свої будинки і будівлі. Також підземні поштовхи відчували і в Загребі.

У понеділок рано вранці, 28 грудня, в Хорватії стався потужний землетрус. Про це повідомляє видання Vecernji List, передають Патріоти України.

Сила підземних поштовхів в центрі країни досягала 5,2 бала за шкалою Ріхтера. Епіцентр землетрусу знаходився біля міста Сисак, в 51 кілометрі на південний схід від столиці Хорватії Загреба, на глибині 5 кілометрів.

Внаслідок потужного землетрусу було пошкоджено декілька будинків. Обсипалися стіни і дахи будівель.

Силу природної стихії більше відчули жителі міст Сисак і Петрина. Люди поспішали покинути свої будинки і будівлі. Також підземні поштовхи відчували і в Загребі.

Зеленський вніс до Ради законопроєкти про продовження воєнного стану та мобілізації

понеділок, 6 травень 2024, 17:24

Президент України Володимир Зеленський вніс до Верховної Ради законопроєкти про продовження воєнного стану та мобілізації в Україні ще на 90 діб. Відповідна інформація з’явилася на сайті парламенту, передають Патріоти України. Обидва законопроєкти внес...

"Я тебе зараз й*бну, сєпарська гнидо": У Києві вчитель погрожував учню-переселенцю, розгорівся скандал

понеділок, 6 травень 2024, 16:56

У Києві, у школі №37, що у Голосіївському районі, стався конфлікт між вчителем фізкультури та учнем. Відео конфлікту опублікували у Telegram-каналі "БАТЬКИ SOS", передають Патріоти України. На кадрах чути, як вчитель погрожує учню та обзиває його "сєп...