"Нам доводиться боротися!": Терорист Пушилін цинічно виправдався через затримки зарплат у "ДНР"

Ватажок терористичної організації "ДНР" Денис Пушилін заявив, що головною причиною затримок пенсій і зарплат на окупованих Росією територіях нібито є "економічна блокада і бойові дії". Про це повідомляє donpress.com, передають Патріоти України.

За його словами в підконтрольному Росії уряді "будуть цьому протистояти". "Що стосується затримки заробітної плати, ми звичайно будемо цьому протистояти в силу наших можливостей, але причина основна, це наша невизнаність, блокада економічна і бойові дії, що не закінчилися" – сказав Пушилін.

Ватажок "ДНР" зазначив, що в ОРДО нібито кожне підприємство бореться за те, щоб працювати, щоб завантажити свої потужності, щоб вийти на рівень рентабельності і повноцінно виплачувати без затримок заробітну плату.

"Щоб говорити про те, що потрібно вже підвищувати заробітну плату, потрібно реалізовувати продукцію. Підприємствам доводиться боротися, щоб завантажити свої потужності, щоб вийти на рівень рентабельності і виплачувати зарплати співробітникам без затримок. Це постійна боротьба і тут не завжди все виходить, особливо якщо є зовнішні фактори", – зазначив він.

У 18 років обійшла 15 військкоматів: Мережу вразила історія операторки дронів із Харкова

понеділок, 6 травень 2024, 23:49

19-річна Анастасія із Харкова стала першою операторкою БПЛА у 128-й бригаді Сил територіальної оборони Збройних сил України. До війська вона долучилася пʼять місяців тому, проте це було не легко: дівчина отримала відмову у 15 військкоматах, її не хотіл...

З якими хворобами звільняють від мобілізації - оновлений перелік

понеділок, 6 травень 2024, 23:38

У період дії воєнного стану та загальної мобілізації є громадяни України, яких не можуть призвати до армії через наявність певних хвороб. У чинному законодавстві чітко розписаний увесь їх список хвороб, передають Патріоти України. Так, у Законі України...