Нам неймовірно пощастило: Українська модель з інвалідністю похвалилася, що стала мамою (фото)

Українська модель з інвалідністю Олександра Кутас поділилася приємною новиною - вона вперше стала мамою. Незважаючи на побоювання лікарів, дівчині вдалося виносити та народити здорову дівчинку, передають Патріоти України.

Про поповнення в родині молода мама повідомила на своїй сторінці в Facebook. Вона опублікувала фото крихітної ручки, яка міцно тримає пальчик мами, і зізналася, що новонароджену дитину назвали Софією.

"Нам неймовірно з тобою пощастило! Твоя поява повністю перевернуло наше зі Стівеном життя. Ще, мені здається, у тебе вже наймузичніші пальчики, які я бачила у своєму житті", - написала Олександра.

Про свою вагітність модель повідомила всього за кілька тижнів до пологів. Саша опублікувала колаж зі знімків, на яких позує з чоловіком, демонструючи кругленький животик.

"Однією своєю появою ти розбила в пух і прах всі дурні, стереотипи і страхи, які мені колись нав'язали лікарі. Я була впевнена, що ніколи не зможу народити дитину. Побачивши дві смужки, я дуже злякалася. Дуже. Але почувши перший раз твоє серцебиття на УЗД, тримаючи чоловіка за руку, я відчула - тепер разом тільки вперед", - написала тоді Кутас.

Олександрі Кутас 26 років. Вона родом з Дніпра. Дівчина є першою в світі подіумної моделлю в інвалідному кріслі та першої фотомоделлю з інвалідністю в Україні. У квітні минулого року дівчина вийшла заміж. Обранцем моделі став Стівен Чжао з Китаю.


ДТП за участі голови райдержадміністраці в Броварах: У поліції розповіли подробиці (фото, відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:44

Голова райдержадміністрації Броварів Володимир Майбоженко влаштував ДТП на пішохідному переході під Києвом. Попередньо відомо, що посадовець районної військової адміністрації не зупинився на забороняючий сигнал світлофору та скоїв наїзд на пішоходів. ...

Молитовний сніданок в Ужгороді завершився скандалом

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:17

26 квітня в Ужгороді відбувся молитовний сніданок з представниками різних релігійних конфесій, органів державної влади, військовим та громадськими діячами. Не оминули організатори заходу і представників Московської церкви. Це й стало причиною скандалу,...