"Нам треба кілька таких, як він": Почесний президент "Формули-1" хотів би, щоб Путін захопив Європу

Берні Екклстоун є прихильником президента Росії.

Екклстоун та Путін. Фото: Рейтерс.

Почесний президент Формули-1 Берні Екклстоун висловив захоплення президентом Росії Володимиром Путіним. Функціонера цитує спортивне видання "Чемпіонат", передають Патріоти України.

"Чи є у мене кумири? З того моменту, як я зустрів містера Путіна, я став великим його шанувальником. У тому, що стосується його поведінки, що стосується його справ. Нам треба ще кілька містерів Путіних. Мені хотілося б, щоб він не був дуже зайнятий розглядом справ, які його не стосуються, які складно виконати.

Йому доводиться займатися занадто великою кількістю речей. Турбуватися про те, що станеться зі світом через 50 років, що буде зі світовим потеплінням, з ситуацією в Європі... Прикро, що у нього немає часу захопити Європу - це було б добре", - зазначив Екклстоун. Завтра, 29 вересня, відбудеться гонка Гран-прі Росії в Сочі.

"Йому треба вчити нашу історію": Зірка українського боксу розніс Ломаченка

неділя, 5 травень 2024, 13:14

Український боксер Тарас Шелестюк висловився про позицію ексчемпіона в трьох дивізіонах Василя Ломаченка щодо вторгнення Росії в Україну, передають Патріоти України. За словами спортсмена, його співвітчизник повинен вчити історію України. «Я роблю те, ...

"Погіршення ставлення не помітив": Український футболіст розповів, що його найбільше здивувало після переїзду в Польщу

неділя, 5 травень 2024, 12:59

Український футболіст Лехії Максим Хлань поділився враженнями від проживання в Польщі, передають Патріоти України. Цього сезону Максим запалює у Першій лізі Польщі. У суботу, 4 травня, 21-річний півзахисник відзначився у ворота Тихи, оформивши свій вос...