Нам всім повна "ж": Росіяни злякалися незвичної хмари, яка зависла над Воронежем (фото)

Окремі містяни побачили в появі такої хмари особливий знак.

Воронеж. Фото: Вікіпедія.

У понеділок, 8 липня в російському Воронежі бушувала негода, і одна з хмар у небі викликала серед городян "особливий ажіотаж". Про це пише місцеве видання "Блокнот Воронеж", передають Патріоти України.

Журналісти зазначили, що вказана хмара була схожа на "п'яту точку" з характерним розрізом. Місцевий житель помітив схожість і залив фото незвичайної хмари в соцмережі, після чого знімок швидко поширився. Окремі містяни побачили в появі такої хмари особливий знак.

"Уже й небо говорить, що нам всім Ж", "Повна Ж", "За щось ми прогнівили небеса, ось і прийшла нам Ж", "І то правда, вона та сама і є", "І так ще довго буде", "Дивно, як природа розуміє стан справ в Воронежі", - пишуть городяни в коментарях під фото.

Слід зазначити, що в російськомовному сегменті інтернету Воронеж відомий приказкою "Бомбити Воронеж". Це відомий мем, аналог приказки "виколю собі око, аби у тещі зять одноокий був". У соцмережах часто зустрічаються такі демотиватори, а ЗМІ використовують цей мем в заголовках статей.

Новий скандал: На Закарпатті жінки напали на військових (відео)

п’ятниця, 19 квітень 2024, 19:14

19 квітня на Закарпатті стався черговий конфлікт між місцевими жителями та представниками Територіального центру комплектування та соціальної підтримки (ТЦК та СП). Про ситуацію розповіли у Закарпатському обласному ТЦК, передають Патріоти України. Там ...

В Україні змінюються умови військового обліку: Що тепер чекає на чоловіків

п’ятниця, 19 квітень 2024, 18:56

В Україні відбудуться зміни в умовах військового обліку завдяки новому закону про мобілізацію. Зокрема, чоловіки повинні будуть уточнити свої військово-облікові дані без очікування повістки. Крім того, запрацював єдиний реєстр "Оберіг" - там міститься ...