"Нам зі сцени бажають здохнути": Російська блогерка обурилася "русофобією" на концерті "Бумбоксу" у США

Російська Instagram-блогерка Лана Нагорна поділилася зі своєю 500-тисячною аудиторією враженнями від відвідування концерту українського гурту "Бумбокс" у Майамі. У своїх Stories Лана заявила, що "другий день в а*ї після цього концерту", передають Патріоти України.

Вся проблема в тому, що росіянка просто хотіла розважитися, але артисти весь час згадували про війну в Україні. І це її обурило, незважаючи на те, що Лана і її оточення нібито проти війни.

"Але те, що зі сцени буде нон-стопом агітація, як всі росіяни повинні сд*хнути, від якої хвороби. І навіть російські діти чим і як повинні обов'язково захворіти. Я ох*ніла - це нічого не сказати!" - написала росіянка.

Потім блогерка додала, що концерт "Бумбоксу" було організовано в Майамі нібито не тільки для українських біженців, але і для росіян, що ховаються в Америці "в тому числі через "сво" (так Путін називає війну - УНІАН). "І ти нам зі сцени бажаєш з*хнути?!" - звернулася росіянка до артистів.

ДБР завершило розслідування щодо загибелі помічника Залужного

п’ятниця, 29 березень 2024, 12:40

Державне бюро розслідувань завершило досудове розслідування щодо офіцера з Апарату помічників головнокомандувача ЗСУ Олега Тімченка, який подарував гранати загиблому колезі Геннадію Частякову, йому інкриміновано вбивство через необережність. Про це пов...

Смертельна ДТП на Львівщині: Водій збив двох 10-річних дівчат на самокаті

п’ятниця, 29 березень 2024, 12:27

У місті Старий Самбір Львівської області іномарка збила двох дівчат, які їхали на самокаті. Про це повідомляє видання "Львівська мануфактура новин", передають Патріоти України. Одну з дівчат, з діагнозом закритий перелом правої руки, скерували до Охмат...