Намагаються "відмазати": З'ясувалися гучні деталі вбивства екс-керівника "Інтеру" в будинку Кожари

У справі смерті колишнього керівника телеканалу "Інтер" Сергія Старицького у будинку ексміністра Леоніда Кожари з'явилася стійка версія, яку активно обговорюють експерти - нібито колишній чиновник вбив свого гостя, а наразі друзі Кожари з політичних кіл намагаються його "відмазати". Про це написав блогер Денис Казанський у себе на Facebook, передають Патріоти України.

За його словами, в разі підтверждення такої версії кримінальну відповідальність має понести також дружина ексміністра, що дала неправдиві свідчення. "З моїх джерел у МВС відомо, що на момент вбивства в будинку окрім жертви знаходилися лише Кожара та його дружина. Колишній міністр був абсолютно п'яний, і версію про те, що Старицький нібито вистрілив сам у себе, озвучила господиня будинку. З'ясувалося, що вона бреше, і самогубства не було. Це означає, що понести кримінальну відповідальність має не тільки сам Кожара, але і його дружина, яка фактично є співучасницею злочину", - зазначив він.

Також він розповів про роботу правоохоронців у цій справі, за його думкою, існує імовірність злочинної змови з метою "відмазати" колишнього міністра. Учасниками цієї змови, за словами Казанського, є колишні депутати Верховної Ради – друзі Кожари. "У МВС кажуть, що триває експертиза, яка має підтвердити, що мало місце саме вбивство. Убитого поховали три дні тому, з тілом вже були проведені усі необхідні експертизи. Хіба злочинців не затримують на місці злочину і не поміщають у СІЗО? Кожару намагається відмазати колишня депутатка Тетяна Бахтєєва, з якою спілкувався у Донецькій області Сергій Сивохо. Цілого екс-директора "Інтера" застрелили, а колеги та друзі того, хто стріляв, вдають, що нічого не сталося", - висловився блогер.

Коли буде Великдень у 2024 році і не можна робити у свято

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:55

Великдень для українців завжди був одним із найголовніших релігійних свят у році. Це перехідне свято, тобто його дата щороку змінюється, передають Патріоти України Коли Великдень 2024 року в Україні та чи зміниться його святкування через перехід на нов...

В Україні банки без пояснення причин блокують рахунки: Що треба знати всім

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:48

Українці масово скаржаться на блокування своїх рахунків без пояснення причин. Банки мають право розірвати договір і поставити клієнта перед фактом, повідомивши листом на електронну пошту, передають Патріоти України. Адвокати та деякі суди вважають, що ...