Намагалася брехати, але не вийшло: "Глюкозу" не пустили в Україну (відео)

Наталія Чистякова порушила українське законодавство – відвідувала окупований Росією Крим.

Державна прикордонна служба заборонила російській співачці Наталії Чистяковій з псевдонімом “Глюкоза” в’їжджати на територію України. Про це повідомляє прес-служба відомства, передають Патріоти України.

6 серпня росіянка прибула в аеропорт “Бориспіль” з Мінська. При оформленні прикордонниками було з’ясовано, що Чистякова порушила українське законодавство – відвідувала окупований Росією Крим.

Сама росіянка в ході розмови неодноразово плуталася в своїх відповідях. Спочатку вона заявила, що в останній раз вона відвідувала Крим в 2013 році. В Україну вона приїхала з приватною метою.

За порушення українського законодавства “Глюкозі” заборонили в’їзд в Україну на 3 роки. З відповідним штампом в документі вона вилетіла зворотним рейсом до Білорусі.

Завдяки протестам українців: У Нью-Йорку скасували участь артистів балету з Росії у гала-концерті (фото)

субота, 20 квітень 2024, 12:44

У Нью-Йорку скасували участь артистів балету російського Маріїнського театру у гала-концерті, присвяченому 25-й річниці престижного балетного конкурсу Молодіжний гран-прі Америки, який мав відбутися 18 та 19 квітня. Про це повідомила посол України у СШ...

В Україні хочуть запровадити нове маркування товарів у магазинах та в рекламі: Що зміниться

субота, 20 квітень 2024, 12:29

В Україні запропонували маркувати продукцію брендів, які досі не вийшли з російського ринку. У разі, якщо до законодавства внесуть відповідні зміни, маркування таких товарів стане обов'язковим не лише на прилавках магазинів, а й у рекламі, передають П...