Намагалися допомогти його дружині: У Києві чоловік кидався ножами в рятувальників (фото)

У Солом'янському районі Києва 17 квітня сталася надзвичайна подія. Жінка випала з вікна третього поверху багатоповерхівки і опинилася на карнизі першого поверху. Однак її співмешканець не поспішав допомагати і намагався завадити рятувальникам. Про це повідомили у пресслужбі поліції Києва, передають Патріоти України.

Після прибуття на місце події оперативники дізналися, що потерпіла сиділа на підвіконні у нетверезому стані та раптом випала з вікна третього поверху. Коли медики та рятувальники намагалися дістатися до неї, щоб надати допомогу, у тому ж вікні з’явився чоловік та почав кидатися в них ножами, сокирою та іншими речами. Внаслідок його дій було пошкоджено пересічний автомобіль та карету швидкої допомоги.

Правоохоронці затримали чоловіка в його оселі, а жінку доставили до лікарні для надання медичної допомоги. Лікарі діагностували у 39-річної потерпілої закриті травми живота, грудної клітини й черепно-мозкову травму.

37-річного місцевого мешканця поліцейські затримали у порядку ст. 298-2 Кримінального процесуального кодексу України. Відомості за даним фактом внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 296 Кримінального кодексу України – хуліганство. Вирішується питання щодо повідомлення зловмиснику про підозру. В рамках досудового розслідування поліцейські встановлюють всі обставини події.

"Мав би померти, але живий": Журналіст і письменник Станіслав Асєєв потрапив з-під Очеретиного до шпиталю

середа, 1 травень 2024, 11:44

Український журналіст і письменник Станіслав Асєєв, який воює у складі ЗСУ на одному з найгарячіших напрямків фронту, дістав контузію і потрапив до шпиталю. Про це він повідомив у соцмережі X у середу, 1 травня, передають Патріоти України. «Я живий, хо...

Стане більше: У Міноборони озвучили плани щодо розвитку мережі рекрутингових центрів

середа, 1 травень 2024, 11:28

До середини червня 2024 року в Україні мають запрацювати близько 30 центрів рекрутингу української армії. Наразі відкрито 18 таких центрів. Про це повідомив речник Міністерства оборони Дмитро Лазуткін у коментарі "Укрінформу". Зокрема, він повідомив, щ...