Намагалися допомогти його дружині: У Києві чоловік кидався ножами в рятувальників (фото)

У Солом'янському районі Києва 17 квітня сталася надзвичайна подія. Жінка випала з вікна третього поверху багатоповерхівки і опинилася на карнизі першого поверху. Однак її співмешканець не поспішав допомагати і намагався завадити рятувальникам. Про це повідомили у пресслужбі поліції Києва, передають Патріоти України.

Після прибуття на місце події оперативники дізналися, що потерпіла сиділа на підвіконні у нетверезому стані та раптом випала з вікна третього поверху. Коли медики та рятувальники намагалися дістатися до неї, щоб надати допомогу, у тому ж вікні з’явився чоловік та почав кидатися в них ножами, сокирою та іншими речами. Внаслідок його дій було пошкоджено пересічний автомобіль та карету швидкої допомоги.

Правоохоронці затримали чоловіка в його оселі, а жінку доставили до лікарні для надання медичної допомоги. Лікарі діагностували у 39-річної потерпілої закриті травми живота, грудної клітини й черепно-мозкову травму.

37-річного місцевого мешканця поліцейські затримали у порядку ст. 298-2 Кримінального процесуального кодексу України. Відомості за даним фактом внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 296 Кримінального кодексу України – хуліганство. Вирішується питання щодо повідомлення зловмиснику про підозру. В рамках досудового розслідування поліцейські встановлюють всі обставини події.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...