Намагалися інсценувати нещасний випадок: У Китаї стратили пару, яка викинула двох маленьких дітей із вікна багатоповерхівки

У Китаї стратили пару за те, що вони викинули двох дітей з вікна багатоповерхівки. Чжана Бо та Йе Ченчень засудили до страти у грудні 2021 року. Їх умертвили смертельною інʼєкцією. Ця історія викликала обурення в усій країні. Про це пише CNN, передають Патріоти України.

Чоловіка та його дівчину визнали винними у вбивстві дітей від його першого шлюбу. Вони інсценували нещасний випадок - діти нібито самі випали з вікна.

Чжан Бо, батько, закрутив роман із Йе Ченчень і спочатку приховував той факт, що він одружений і має дітей. Але Йе дізналася про це, і Чжан зрештою розлучився з дружиною заради неї, йдеться в рішенні Верховного суду Китаю.

Йе Ченчень вважала двох дітей Чжана Бо "перешкодою і тягарем для їхнього майбутнього спільного життя", тому вона неодноразово закликала вбити малюків і погрожувала розірвати з ним стосунки, якщо він цього не зробить.

За попередньою змовою, у листопаді 2020 року Чжан викинув дворічну дочку та однорічного сина з вікна, коли вони гралися в спальні. Діти розбилися на смерть.

Верховний суд заявив, що злочин пари "серйозно ставить під сумнів правові та моральні принципи", назвавши мотиви злочину "надзвичайно огидними та особливо жорстокими".

Новина про їхню страту зібрала сотні мільйонів переглядів у китайській соціальній мережі Weibo, де це стало головною темою.

В Україні можуть тимчасово скасувати відключення, а потім повернути найжорсткіший варіант графіків: Озвучено прогноз

субота, 27 липень 2024, 22:30

В Україні в серпні-жовтні значно скоротиться кількість відключень електроенергії. Однак вже взимку ситуація значно погіршиться: може повторитись сценарій липня, коли через спеку відключення тривали по 7 годин поспіль. Про це йдеться в публікації виданн...

Особлива "схема": На Тернопільщині чиновниця міськради брала хабарі сертифікатами відомого парфумерного магазину

субота, 27 липень 2024, 22:15

Чиновниця з Кременця отримувала хабарі у вигляді сертифікатів мережі косметики та парфумерії Brocard та на відпочинок у готелі. Депутатка міської ради спільно із заступником голови Кременця, старостою однієї з громад та директора комунального підприємс...